![]() |
Re: challenges
arata km scurt... dar e msitoc ;) bv
|
L-am facut azi in super graba.Se putea si mai mult, dar cum am mai spus de obicei stau mult pe un desen ca sa iasa cum imi place mie.
Forma asta imi place mult si-mi aduce aminte de masina din clipul celor de la ZZ TOP. |
marfa fratilor lucrarile ...am vrut si eu sa ma apuc dar rezultatu e jalnic asa ca m-am lasat ...imi vad de 3d`u meu ;)
|
nimeni nu mai zice nika???se face si un poll cu lucrarile astea???:?: ;)
|
3 Attachment(s)
....gata ......desi eu iubesc mai mult muscle car-urile am facut si eu ceva .....plus ceva mai vechi din timpul liceului,nu e prea hot rod dar cred ca putin impins de la spate intra in categoria asta .......
|
Misto cea din stanga e hot rod vero, iar celelalte zici ca sunt masini de-a lui Batman!
|
tare ma...da zi si tu secretu coloratului...cum faci?
|
..ba da voi suntetzi nebuni mah .......cum draq va iese asa ceva mah din mana aia ......"e dar de la dumnezeu" :peace:
|
io zic ca daca nu te-ai nascut cu talnetu asta nu ai nici o sansa ......si cum am mai spus eu ...am incercat si eu ...si .............
deci daca nu ai mana degeaba |
pana al urma face cineva un poll?
|
poate se ofera cineva mai experimentat... nu tre sa fie un moderator.. dar sa nu fie uitat nimeni de data asta :p :lol:
|
hellloooo...anybody home???
|
imi place, ar trebui sa nu va concentrati numai la hot road`uri, is americane, ar fi fain sa luam o dacie 1300 -1310 si sa o redeseman cum credem k ar arata mai in viitor, ..... stiti cum fac americanii, cum au facut cu fordu am uitat cum ii zice acum, si mustangu e facut...... .... sau nah, ma bag si yo la desene de mana :D
|
Quote:
|
ok le pun diseara dak mai gasesc creionu :)) mai am unele lucrari postate pe aici pe undeva .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning