![]() |
Re: Machetele mele - akaR6
5 Attachment(s)
Ms de aprecieri.
Si ultima achizitie: Porsche Carrera GT 1:18 Maisto |
Foarte tare culoarea la inerior.
|
Da si mie imi place dar mi-ar fi placut mai mult varianta aia cu rosu exterior si negru interior cum o are MillionDollarBaby
|
7 Attachment(s)
Lamborghini Gallardo 1/18 Bburago L-am schimbat ca mi se pare mai frumos albastru. Pune mai bine in evidenta detaliile |
chiar e mai frumos, mie imi place mult.frumoasa nuanta, buna schimbare:!:
|
Am in plan sa ii fac farurile , stopurile , geamurile si jantele negre...Ce parere aveti ?
|
mai bine o lasi asa;)
|
da, farurile nu vad de ce ai vrea sa le faci negre...stopurile ar merge poate "fumuriu" dar nu negru, si in rest eu zic sa o lasi asa, adica asta ar fi parerea mea, imi place mult asa cum e.ar merge poate si jantele negre dar asa cu o dunga rosie sau ceva...
fa cum crezi, doar e macheta ta...:-| |
7 Attachment(s)
Ma mai gandesc ce o sa fac cu Gallardo... dar intre timp :D :
Lamborghini Reventon 1/18 Mondo Motors Are geamuri la usile din fata dar din pacate nu are suspensie. In rest ma multumesc detaliile |
Frumos tare , il am de mult pe lista de machete dar acum m'ai facut sa il iau mai repede!
Imi place culoarea si formele lui :) . Te'ai dat pe Lamborghini la 1:18 ? :lol: |
Prima mea macheta a fost Lamborghini :lol: am 3 momentan
Si intradevar Reventonul merita ca este foarte bine realizat. |
nu prea stiam mondo sa aiba suspensie...
arata bine macheta, ii bagi si la asta folie:lol:? |
Nu nu...pe asta il las asa :lol:
|
8 Attachment(s)
5. Pagani Zonda C12 1/18 Motor Max O macheta modesta , am lasat suspensia pe fatza ca era prea ridicata. Nu prea imi plac ornamentele de carbon de pe eleron dar in rest este ok pt banii aia. |
Din poze pare ok , chiar imi place , interiorul si culoarea ii dau o nota mai mare ;). Chestiile alea de pe eleron nu le poti scoate ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning