![]() |
Re: NFS Underground 2 Editia Romaneasca
buna idee... si respect pt ca aveti ambitie
insa, din masini normale, romanesti, obisnuite, nu inteleg pagani zonda, lambo murcielago, etc... chiar va rog sa puneti e30 cu kit-uri, mtech 1, mtech2, e36, ar putea aparea si o dacia supernova, ceva mai romanesc, asa cum ati spus... multa bafta si asteptam cu nerabdare rezultatul felicitari! |
am si eu o idee buna chiar foarte bune , exista dacia solenza daca ati putea face in asa fel body'kits sa mearga la solenza ar fi super tare pentru solenza mai ales ca o solenza cu un body'kits neagra flacari albastre ar arata super fain parerea mea daca vreti va rog sa faceti
cine vrea asa ceva pentru solenza? sa spuna :D LE | Oxide : Folosestesisemnedepunctuatiesaseinteleagacevreisas puiokay ? :lol: |
Quote:
ai folosit cuvantul acesta de 5 ori intr-o fraza :lol: on: nu mai e nicio miscare pe aici? nu se mai aude nimic de NFSU2 Romania? |
Proiectul stacnează sau ce e ? Măcar puneţi nişte printuri să ştie lumea la ce să se aştepte sau dacă măcar se lucrează .
|
Inca se lucreaza la proiect. Lucrul merge ince deoarece e ceva nou pentru noi si pe langa asta mai lucrez la un mod si anume la "supercars". Modul romanesc va iesi primul insa avem foarte mult de lucru si nu putem da o data exacta. Vom scoate un trailer cat de curand si anume dupa ce terminam de pus mainile si alte chesti.
Solenza va fi inclusa impreuna cu Logan si 1310. |
Astept sa scoateti jocul.Dar nu inteleg ce cauta acele supercars: Lambo,si care mai sunt,din moment ce ati spus ca e editia romaneasca.Mai bine mi s-ar fi parut sa fie masini care le vezi mereu pe strada: Logan,Dacia 1310 sau 1300 ( poate puteti face si un vinyl in stil Gordini ) - sincer prefer 1300- ,Solenza sau Super Nova,un Fiat Punto,Renault Clio,Megane etc.
|
Quote:
de unde pot lua si eu jocu te rog zimi si mie pe privat |
Ideea e interesanta,deabia astept sa-l terminati ati putea sa bagati E30 o sa dea bine la drifting:D:D:D,Logan.Cielo,Opel, adica masini din Romania.Ar fi frumos daca puteti sa-l faceti sa jucam in LAN ,sa ne strangem mai multi de pe forum si sa facem drifturi,nu?ca asa single player te plictisesti repede si nu are farmec asa cand joci cu prieteni e alta viata(exact ca la CS una e sa joci pe server si alta e sa joci cu botii),si meniul sa fie in limba romana, sper ca nu v-am plictisit cu ideile mele:D.Cam cand o sa fie gata ca eu nu mai am rabdare.:D
|
Inca nu suntem hotarati ce masini sa punem in joc dar vor fi doar genul de masini care le vezi in fiecare zi.
@marian92. E o idee interesanta si e posibil sa jucan pe net nu in LAN. Vom incerca dar nu promit nimic. Va fi in limba romana. @crazy_rock. Cand va fi gata va fi postatu un link de download pe acest topic. @Mr,Extasy. Trailerul prezentat nu e de la varianta romaneasca. E un al 2-lea mod de care ne ocupam. Nu pot spune cand vom termina pentru ca avem foarte mult de lucru si invatat (e prima data cand facem asa ceva), si avem foarte mult de lucru la masini si harta. |
tare s curios :)
|
Eu stiam ca trebuie jocul original ca sa poti sa joci pe net , am incercat si cu programul ala hamacki dar nu am reusit nimic.Asteptam8)8)8)
|
este o pierdere de timp va spun eu baietzi
|
@marian92. Nu e nevoie de jocul original.....dak vrei cauta aici pe forum ca o sa gasesti ... nu sunt sigur dar cred ca la baietii cu nfs drifting...ei stiu cum sa joci pe net, ce trebuie sunt niste patch-uri :D.
@demonul. Daca tu zici ca e o pierdere de timp atunci sa nu il joci cand va fi gata, dar strict pentru curiozitatea mea....dc zici tu ca e o pierdere? Hai ca suntem curiosi..... |
Nu stiu de ce zic majoritatea userilor ca de sunt supercaruri in joc cand acesta vrea sa fie "editie romaneasca" , dar asta respecta realitatea, ca romania e plina de supercaruri :lol:
Ok, trecand la lucruri mai serioase, personal imi place foarte mult proiectul. Adica am mai vazut eu moduri cu Dacia Logan si 1300 in alte NFS, dar niciun proiect nu era la "scara" asa de mare. O idee ar fi sa incercati sa puneti pe masinile din traffic numere de Romania, nu numai pe masina jucatorului si a adversarilor. Idei ar fi o gramada, dar unele sunt imposibil de pus in practica (de ex o harta a tarii in joc, sau a unui oras ...) |
daca ati putea pune si dacia 1310 ar fi super:>...bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning