![]() |
Re: CASTIGATORII DE LA TUNING SHOW!!!
cata invidie .....!!!
|
1 Attachment(s)
inca una din masinile expuse care merita sa castige, si a fost trecuta cu vederea.
|
Quote:
|
Ghetto Tuning! Fabia e grava rau! Merita!!!
|
foarte tare skoda..de fapt cam tot ce se face la ghetto bravo baieti bafta in continuare
|
Quote:
Chiar merita |
Quote:
doar cei din stuff-ul 4tuning stiu metodele prin care s-a facut jurizarea. era de asteptat sa fie discutzii,e imposibil sa multumesti pe toata lumea;) |
Felicitari tuturor si multa bafta in proiectele viitoare !;)
|
Quote:
pe cand fabia a suferit mai multe chestii pe timpu' zapezilor: suspensie reglabila, alte jante, manere spate scoase, revopsita integral, dvd grav inauntru etc. ii mai lipsesc cateva chestii, poate pana la urmatoarea expozitie importanta sa fie si ele prezente. si cel mai mult ma deranjeaza ca ABSOLUT la nici un show arbitrii nu se uita la detalii. nici masinile din ghetto cult nu sunt perfecte mai au mici probleme, dar sunt foarte multe masini care le vezi de la 10-20 metri si par ozn-uri tari de tot, dar cand te apropii realizezi ca sunt niste coteturi de gaini si sunt vopsite cu aspiratoru. e pacat, in felu asta pierd masini care sunt mult mai muncite, chiar daca nu au un impact asa mare la prima vedere. |
Quote:
|
eu personal nu am nimic cu Bucurestiul, sau cu bucurestenii, dar jurizarea a fost de cacao, criteriile pe care au castigat unii au fost de-a dreptul ridicole.
de ex unii au castigat premii pe criterii de fabrica, pai atunci de ce sa le mai modificam, n cumparam toti SL, M si AMG si castigam cupe si premii pe ce au facut altii nu noi. sunt profund dzamagit si e mare pacat de cei care au muncit la masini. |
Dupa discutiile care au aparut am ajuns la o concluzie!Nu-mi pare rau ca nu am ajuns la festival!Cat a fost biletul?Sa meritat?
|
Quote:
Biletul a fost 20lei pe zi. Aici poate să comenteze oricine, aici mai mult e vorba de premii. |
frumoase masinile
|
Quote:
Si nemultumiti o sa fie mereu, asta e...mereu o sa existe indoieli privind jurizarea. In locul vostru as fi fericit ca totul a decurs ok, fara incidente majore (in afara de cel de la drift). Felicitari tuturor castigatorilor, si sper sa nu mai existe discutii in contradictoriu pe topicul asta, fiindca e pacat ca de la o pasiune sa se ajunga la cearta! Bafta, si ne vedem si la anu'! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning