![]() |
Re: E30 - Old School
nu cred ca o sa vada folie, mai vedem, poate gasesc una f deschisa
aveti idee, alternatorul de pe m20 se potriveste pe m10? |
Nu se potriveste!Are alta prindere!
|
Am eu alternator de M10 daca vrei , 50 lei : 0724.251.928 .
|
Quote:
|
hai ca nu reusesc sa scap de problema: nu mai incarca bateria.
am schimbat alternatorul, asta nou imi arata ca incarca 13.8-13.9, dar bateria nu se incarca. bateria a fost incercata acum 2-3 saptamani pe alta masina, si nu avea probleme. aveti idee ce mai pot verifica? nu stiu cum se masoara excitatia la alternator, adica ce valori ar trebui sa aiba. |
Daca iti ajunge 13.8 la borne este bine!Mai verifica baateria odata!Mai vezi becul de la baterie din bord sa nu fie ars!Si masa alternatorului!
|
Ai rezolvat problema? Diseara iesi la o plimbarica? :D
|
3 Attachment(s)
...si niste poze facute cum trebuie
cel mai probabil saptamana viitoare o sa se apropie mai mult de strada, cu 2-3 cm. m-am apucat si de reconditionat jantele, care cred ca in maxim 1 an sunt gata :) |
Quote:
Multa bafta! ps:ai chei de o.z. ? |
merci
nu am chei de oz, caut de nebun, dar nu prea gasesc. am gasit in afara tarii, dar nu imi pot cumpara momentan. referitor la jante, am 2 optiuni, as vrea sa ma consult si cu voi: 1. sa pastrez buza polisata, mijlocul vopsit cu argintiu/sau polisat si el si suruburile aurii 2.buza+mijloc polisate, si cu suruburile si cu marginea spitelor(doar pe lateral) albe eu as inclina catre varianta 2. voi incerca sa vopsesc doar o janta cu alb, cu o vopsea pe care sa o dau jos usor, si sa vad cum arata-o sa pun poze |
V1 - Classic never goes wrong
ai p.m. |
eu le-as lasa asa.arata f bine
|
3 Attachment(s)
Vot varianta 1!Uite si cateva exemple!Sunt ceva mai late dar ca idee merge!
|
Cred ca o sa iti fie destul de greu sa polishezi miezu uniform, mai bine lasa-l vopsit argintiu asa cum e, suruburile le cromezi pe astea care le ai (nea ala mi-a zis ca daca le faci auriu nu prea rezista, iar noi sunt cam scumpe) si buzele le polishezi oglinda si v-a arata super.
Bafta si sa ne arati si noua ce ai facut pana acum :P |
2 Attachment(s)
am vazut jantele astea si am ramas indragostit de combinatia crom/alb. regret ca nu am masina alba, sa le vopsesc asa.
vom incerca si vom vedea ce iese. o sa revin cu poze |
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning