![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
adevar graiesti... :D :D :D
si in +, baietii nu se lasa agatati, ei agata :peace: aparentele insala ;) |
:lol: :lol:
ma bucur ca sunteti de acord si ai dreptate Bogdane ca si fetelor imediat la p*la le e gandu cand sunt atrase tare fizic de un baiat....numai ca ele nu prea vor sa recunoasca |
kitana imi place cum gandesti :)) dar cum ziceau si baietii un barbat nu se lasa agatzat decat daca are vreun interes... deci nu e chiar asa cum credeti voi :) dar puteti sa va amagiti in continuare noi nu ne suparam :))
|
Re:
mda...pei daca tu crezi ca ma agatzi pe mine cu vorbe d'alea dulci...mai gandeste-te.(acu depinde si ce fel de vorbe...dar daca te sclifoseshti pe langa mine...o sa devii stresanta.)Si inca ceva...credetzi ca atunci cand vine un tip la voi sa va agatze...voi nu stitzi ca el de fapt abereaza??? (in limbaj taranesc \"vrajeli\" :P :D)...dar voua totushi va place asta :wink: .(si in acest caz depinde de tip...si depinde ce poate sa dea din el)
|
de ce atzi sarit asa de rau in sus va simtzitzi atacatzi? iar in privintza plecarii boomba de la semafor m`am referit la ce a postat un tip pe prima pagina ... asa ca ... a fost doar un exemplu ... metodele sunt multe...
|
Depinde de persoana, loc, timp...mod si nu mai stiu ca n`am mai facut gramatica de mult. :lol: Trebuie sa`l/o lasi sa vorbeasca si sa`ti \"modelezi\" comportamentul in functie de ceea ce spune... La semafor am plecat cu scartzuri numai daca am avut eu kef sau daca isi beleau okii unii de care as fi vrut sa scap. E ceva si ideea cu masina, de ex sa ramai \"in pana\" :)) Voi baietii n`ati fi entuziasmati sa va faca o gagica la semafor..in skimb o \"neajutorata\" care se stramba cu nasul sub capota si nu stie ce sa`i faca...
|
good point carmen :wink:
|
Poa' sa fie buna buna.. nu opresc s-o ajut :lol: :lol: ... un mic misto in trecere si PAAAA....
:twisted: Ce porc sunt, nu-i asa? :twisted: |
:oops: mda ... bishop ... toti suntem niste porci dar la fete le place soricu. :D
auzi ... hai totusi sa aberati cu o tema ... presupunem ca va indragostiti lulea de un tip care \"luat\" ... ce faceti???? pentru ca in conditiile astea nu mai intrati pur si simplu in incapere si el face restu. sa va vad! prin \"luat\" inteleg ca are prietena si e indragostit de ea. si nu merge nici varianta ca il las si trec la urmatorul. sunteti indragostite de el de un an sa zicem si va-ti plictisit sa fiti tot in planul doi! |
Eu nu am sorici... sunt cam slab.. dar promit sa mananc mai mult si sa pun si eu ceva sorici... sa ma placa mai mult fetele :lol: :lol: :lol: :lol:
:woowoo: :woowoo: |
n0namee GOOD question! Si eu astept nerabdatoare un raspuns/o solutie :D Din pacate eu fac parte din categoria aia care ar sta si ar astepta... :cry2: :cry2:
|
hai ca imi place...baietii comenteaza ca de obicei...da da..adevaru e ca baietii nu se lasa agatati..doar agata :D :D :D apropo..WAKE UP MAN!am trecut de secolele cand fetele asteptau sa fie \"agatate\" :ashamed:
si oricum..apropo de faza cu baietii luati..si eu astept idei :lol: Carmen sa nu ne plictisim asteptand totusi :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning