![]() |
Re: E90 style
Asa e, mi-am dat seama intre timp ca seamana cu modelul Vorsteiner. Farurile in afara de faptul ca au fost vopsite in interior, au si folii de care vinzi tu, nu? Pe spate parca sunt prea inchise, dar pe fata arata chiar bine.
Inca ceva, geamurile din fata nu le inchideti macar putin? :-P Cred ca ar da bine, ptr ca si pe spate sunt negre... Bafta! ;) |
nici farurile nici stopurile nu au folie.., stopurile au fost facute de vopsitori, profesional la cuptor..., iar folie pe fata masina a avut acum 4 ani... s-a dat jos dupa cateva luni...chiar reducea foarte mult vizibilitatea, e urat sa te chiorasti in oglinzi.., sa nu zaresti oamenii pe trecere.., etc..+ prb cu politia..., de ce sa iti modifici masina si sa nu te bucuri de inbunatatirile aduse, sa mergi cu frica, ca atingi, ca daca ma opreste pt folie, pt jante etc... ;)
Masina e 100% legala, fuge foarte bine (motor stock), consum de polo 1.2, foarte practica datorita suspensiei reglabile, si sa nu uitat de tractiunea integrala... ;) :D |
MASINA ESTE DE VANZARE 330xd 2006 93000 km
|
Am vazut masina ieri in trafic, pe la Panduri. Arata foarte bine.
|
pret ?
|
1 Attachment(s)
E90 BMW!!!
|
9 Attachment(s)
BMW E90 330xd - 2006 Primul proprietar, masina cumparata noua de la automobile bavaria. M pachet, suspensie reglabila h&r,portbagaj csl, stopuri/faruri custom, evacuare 335, difuzor bmw performance, jante bmw 19, vopsea gri mat cu perla albastra. interior piele neagra, scaune sport, bancheta rabatabila cu cotiera. Masina se prezinta impecabil tehnic si estetic. accept test automobile bavaria. Caroserie: Berlina Fabricatie: 2006 Rulaj: 104,000 km Transmisie: automata Putere: 231 CP (170 kW) Cilindree: 2993 cm³ Combustibil: diesel Culoare: gri mat cu perla albastra Numari de usi: 4/5 Tara de origine: Romania Tara inmatricularii: Romania 19 500 Euro TVA DEDUCTIBIL | PRET NEGOCIABIL tel: 0730.970.007 |
Atat de bine poate sa arate masina asta... :dribble: Am vazut-o prin decembrie in trafic in Bucuresti, e badass :-P
Aici in ultimele poze are alte faruri pe fata? Angel-urile par diferite, si se vinde cu jantele care le are acum sau cu cele de M6 care le avea? Bafta la vanzare, e mokazie ptr. cate modificari are! ;) |
spunemi si mie cat costa aceste elemente si de unde le-ati luat ? multumesc....
|
care elemente mai exact ?
|
Quote:
ps : acum ceva timp aveai la vanzare pachete m , ma intereseaza si pe mine un pachet M3 pt e90 nfl ! un pret daca ai ..... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning