Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   tuning motor (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/174741-tuning-motor.html)

bestdj23 14-03-10 22:46

Re: tuning motor

Quote:

Originally Posted by Alejandro (Post 3183332)
iti trebe o surubelnita si-un ciocan! :lol: doar glumeam - centralina este la inchiderea/deschiderea usilor n-are nici o treaba cu calculatorul de injectie!!!!!!!!!!!

nu vorbesc de centralina usilor,vorbesc de calculatorul masinii,am zis centralina pentru ca asa sant obisnuit fiindca aici in italia asa se cheama

Alejandro 14-03-10 22:51

din ECU se poate castiga sau pierde putere - depinde de felul hartii care iti este rescrisa! SI SE NUMESTE ECU - Electronic Control Unit! Cine zice centralina oriunde ar fi greseste!

bestdj23 14-03-10 22:53

Quote:

Originally Posted by Alejandro (Post 3183357)
din ECU se poate castiga sau pierde putere - depinde de felul hartii care iti este rescrisa! SI SE NUMESTE ECU - Electronic Control Unit! Cine zice centralina oriunde ar fi greseste!

nu stiu cine si ce greseste eu am zis dupa cum am auzit ,vad pe 4tunning anunturi cu tot felul de chipuri ce se ataseaza dar nu stiu cat de efeciente sant mie sa nu iau vreo teapa:lol:

Alejandro 14-03-10 22:55

offff... da nu trebuie sa dai quote la fiecare mesaj postat - se subintelege ca te referi la ultimul mesaj! DIMSPORT, MASTERTUNER, SKN, RACINGCODE, TCM TURBO, ASAPD, etc etc sunt firme cu traditie care se ocupa de chiptuning!

Dar daca ESTI DIN ITALIA de ce nu iti faci chiptuning-ul acolo?

bestdj23 14-03-10 23:02

aici e scump,si nu prea sant,nici nu poti sa te apropii la ce preturi au acum am vorbit pe mess cu cineva care are anunt ca vinde power box dar a spus ca nu trimite in afara,daca stii pe cineva care trimite si imi zici iti multumesc

Alejandro 14-03-10 23:09

e vreo 600 euro din cate stiu un resoftare pt un benzinar aspirat sau diesel aspirat, iar pt un turbo benzina/diesel se apropie de 1000 euro! Power box nu ti-as recomanda chiar orice marca - sa fie de firma serioasa! Bafta!

bestdj23 14-03-10 23:10

tocmai de asta nu vreau sa fac aici,mc mult oricum

turbojack 15-03-10 09:35

Quote:

Originally Posted by Alejandro (Post 3183332)
...centralina este la ...

Presupun ca este termenul italian de "centralina" denumire generica pentru orice unitate electronica de control a unei masini,indiferent ca este pentru motor ,AIRBAG sau alte sisteme.
@bestdj23,asa cum un pantof nu poate incalta orice picior,asa este si cu aceste modificari electronice a unui motor.Fiecare cu ale lui,programele fiind dedicate fiecarui tip de motor.
Montajul unui Powerbox sau o remapare nu se poate face de unul singur in garaj.Orice greseala te poate costa mult.

krafmar 16-03-10 17:05

Re: tuning motor: +10% de CAI PUTERE

+10% de CAI PUTERE la MOTOR

.

adyi91 25-04-10 13:24

scuze dak fac off-topic dar sunt nou pe forum si nu am gasit subiectul pe care vreau sa il vorbesc.vreau si eu sa stiu ce turbina pot sa pun pe un vw passat 1.9tdi 130cp care sa imi dea mai multi cp ? o turbina care sa nu ma puna sa schimb altceva la masina...evacuare,pistoane,cutie, ... etc.

Alejandro 25-04-10 14:59

adyi91 - poti pune turbina de la varianta cu 170 de cai parca - totusi trebe sa schimbi si intercoolerul si softul pt asa ceva!

adyi91 25-04-10 15:07

Alejandro...la cati cp ma duc daca fac schimbarile astea ? cat ma costa un intercooler si un soft pt ceea ce mi-ai zis tu ?

Alejandro 25-04-10 15:14

soft nu stiu sa-ti spun - intercoolerul daca e mai mult de 200 de euro pt aplicatia ta e hotie pe fata - iar turbina iarasi nu am habar la ce pret se ridica! Dar cu siguranta vei trece de 220 de cai si peste 350 NM cuplu motor!

adyi91 25-04-10 15:19

suna bine ... pt turbina de pe passat`ul B6,motor 2.0tdi probabil trebuie sa schimb mai multe,nu ?

Alejandro 25-04-10 15:21

pai nu stiu exact - nu sunt pasionat de VW-uri dar in principiu diferentele MARI ar fi odata turbina si odata intercooler-ul - desigur si softul! Ce sa zic in bucuresti exista destule firme care fac astfel de modificari - MASTER TUNER, SKN, DIMSPORT, si mai sunt si altii! Daca ai 2000 de euro in buzunar sigur vei ajunge la o asemenea performanta!

All times are GMT +2. The time now is 21:35.

- Copyright 2026 4Tuning