![]() |
Re: E46 - By Snacks
4 Attachment(s)
Azi am primit un mic cadou de 300 de euro :D ,atat or fost 2 buze 9,5j cu tot cu transport,arata BETON!! pe vineri sper sa am jantele montate pe masina :-)
|
Sa stai cu parul in spatele lor pana ti le monteaza/ pune cauciucuri pe roti, echilibrat, urcat pe masina.
|
4 Attachment(s)
am primit si celelalte 2 buze de la refacut,multumesc lui ziemenz,or iesit super!!sapt ce vine le pun pe masina
|
Pacat ca nu le gati pe maine la intrunire.
Ai o poza cu buzele inainte de a le trimite la facut? |
10 Attachment(s)
Aseara la 12 am gatat de montat jantele,imi freaca destul de bine si acuma,aseara am luat la strung flansele ca ieseau jantele de o palma inafara si freca foarte grav,am avut numai probleme,nu am putut desface un surub,mam chinuit vreo ora jumate,o picat masina de pe cric(nu aveam nici o roata pus pe spate si o ramas cu curu pe jos) dar din fericire numai am zgariat pragul un pic. nu stiu ce sa fac sa le vand sau sa imi trag aripile :???: voi ce ziceti?cum arata masina cu jantele?dak le tin pe fata o sa pun cauciucuri mai mici ca acum am 225/45 si o sa pun 205 pe 40
|
La cat ai investit in ele e pacat sa le dai
Mai bine e sa le iei niste gume cu talonul mic chiar si pentru cele de pe spate |
Arata bine si intretinuta masina , in legatura cu jantele mai bine le ti. Ai bagat atatia bani in ele si sa se bucure altul de ele acum!! Mie nu-mi place centrul negru , ar fi arata mai bine gri .
|
mie imi pace cum arata pe masina,dak as putea rezolva problema cu frecatul,sa gasesc pe cineva sa imi roluiasca aripile,dar trebe sa gasesc mai aproape,tm cluj sau arad ca dak merg asa pana la bucuresti raman fara gume. am facut un calcul si am 1000 de euro mo costat,cumparat + refacere
|
vb cu dadi, spunea el ca este cineva din tm care are presa de tras aripile(roluit)............este cel de la care a cumparat si el jantele......
|
De 1000 euro iti luai jante...:rolleyes2
|
Parerea mea este ca astea nu sunt jante de e46.
Buzele alea trebuia sa te gandesti ca o sa atinga rau cu ele. Mai bine puneai un 18 8,5j spate si aia era. gaseai model frumos la 700euro. |
1 Attachment(s)
am vb cu cel de la care o luat dadi jantele,iam propus un schimb cu niste acs-uri. dak stiam ca o sa ajung la atatia bani cu ele nu le luam,asta este.....
am vb cu cine mai au jante dinastea pe e46 si mio zis ca nu ii freaca,probabil au et diferit. am pus si o poza cu jantele cu care as face schimb. deocamdata nu stiu ce fac,mai ma gandesc un pic. cu 1000 de euro imi luam jante noi si super faine... macar mam invatat minte! Numai cumpar jante prin curier!! |
sunt mai frumoase ale tale!ia-ti cauciuc cu talon mai mic.nici nu se compara cu ac-urile.parerea mea.important e sa iti placa tie
|
E acelasi lucru cu ce ai tu, alea au 10j pe spate. Eu zic sa nu le dai. Si mie imi freaca la 9.5j da cum ajung la TM le roliuesc.
|
Unii zic k la 10j nu prea mai ai ce rolui si doar tinichigiu te mai scapa si asta stiti ce implica.Dar din ce vad eu pune o anvelopa sa vina mai strech si micsoreaza talonu (ex:35) si nu cred k o sa iti mai frece.Dc ai vopsi centrul cu gri sau ai polisa si centrul ar fi senzatie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning