![]() |
Re: Dacia Nova Gt De Brasov
salut ! cum ai coborat suspensia si de unde le-ai cumparat ! respect astept raspuns
|
Quote:
|
ori mi se pare mie , ori usile au o culoare mai inchisa .... ... corectati ma daca gresesc si imi pare rau daca n am vazut bine . per total imi place masina , chiar foarte mult ........... nu prea ma atrage toba aceea iesita prea mult in afara ( dar asta tine de gustul meu , daca tie iti place e bine )
ai grija de ea numai bine |
Quote:
Amortizoarele intai duse la un strungar unde : 1. s a demontat talerul de pe amortizor 2. s a facut filet pe amortizor 3. s au 2 piulite pe amortizor s au strans , s a pus talerul inapoi , s au mai pus inca 2 piulite pe amortizor care au strans talerul asa s a obtinut un amortizor care permite reglarea pe inaltime a suspensiei Dupa asta 4. s a mers la un mosulet care face suspensii pantru astia la raliu si s au intarit amortizoarele 5. s au montat arcurile pe amortizor 6. s a montat ansamblul amortizor arc pe masina cam asta a fost ps : gaura a doua a prinderii amortizorului cu fuzeta , a fost ovalizata pentru a permite si reglarea unghiului de cadere a rotii nu doar cel de fuga Quote:
Intre timp masina a fost vanduta la constanta |
masina arata bine....foarte misto....dar cred k o folie ...niste praguri...si poate un shaved pe usiile din spate ar face-o mai frumoasa...si daca propietarul nu ar avea ce face cu banii..o vopsea...in 2 doua culori ar fi frumos...o simpla parere...
|
NU ati inteles ca masina a fost vanduta si nici nu mai arata asa.
|
pai pune tu poze dak ai!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:56. |
- Copyright 2026 4Tuning