Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico B-99-SAA (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/174314-tico-99-saa.html)

B-99-SAA 24-04-10 19:42

Re: Tico B-99-SAA

10 Attachment(s)
Am profitat de vremea frumoasa (cat a tinut), si am mai facut cate ceva pe la masina... :lol:
-vopsit tamburi (urmeaza etrierii dar cand o mai fi frumos, zilele astea sper)
-indreptat aripa dreapta fata+repozitionat far (am tras de ea umpic sa iasa cat de cat la fata).
-astupat gaura de stropitoare de pe mijlocul capotei, si facut alte doua gauri, cu stropitori de cielo (mai multa apa 8))
-si... bad-boy look!

Din pacate dupa ce s-a uscat capota s-a facut urat afara si n-am mai putut lucra, dar se va continua zilele ce urmeaza cu: vopsit etrieri, finisat bad-boy. La salariu urmeaza o colantare a capotei sau o vopsea... dar sa vedem in ce finante ma incadrez si ce-mi convine mai mult ca pret. Ar da mai bine colant negru (simplu sau carbon), sau vopsit albastru in culoarea masinii? Astept pareri...

Mii de multumiri lui NightClubRacer care a facut (si face) o treaba excelenta, recomand garajul lui pt oricine are nevoie!!! Multumesc si lui Opia (desi ne-a tradat spre sfarsit pt o bucata de carne, stie el).

Greku`BWJ 24-04-10 23:10

Frumoasa masinutza , se vede ca ai grija de ea .bafta la modificari incontinuare!! ..am avut si eu un tico, dar din pacate am avut un accident cu ea si nu se mai putea face nimic din ea , si acum 'plang' masina aia..

_Bj_ 25-04-10 09:02

1 Attachment(s)
Deci chiar ma jucam cu masina ta in photoshop si ii facusem bad boy look si vroiam sa-ti zic sa-ti faci .. si uite ca deja ai facut :lol:

TM32CIP 25-04-10 09:33

Foarte frumoasa masinuta, vad ca te ingrijesti cum scrie la carte de ea !
Ai inceput cum trebuie (spre deosebire de mine care acum cand e gata incep sa trag fire sa mearga lumini, etc :oops: ) si vad ca esti pe drumul cel bun. Chiar daca ai muncit mult deja, iti recomand badboy'ul din TABLA pentru ca din fibra in timp se va vedea linia unde se imbina capota cu fibra din pacate, mai ales de la inchis/deschis capota, in rest arata ok si trantita masina 8)
Inca una si te las :D chiar daca freaca sau atinge, NU fa prostia sa dai jos aparatorile de noroi !!! eu la SPE am renuntat la ele si balamalele de la usi sunt varza desi le tot ung, face usa ca la roman diesel, si semnalizarile de langa far se vor ingalbeni tare de tot. Daca crezi ca iti ating tare, te invit la o tura cu CIP'u sa te lecuiesc :lol: Multa bafta !

NightClubRacer 25-04-10 12:45

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3307219)

Mii de multumiri lui NightClubRacer care a facut (si face) o treaba excelenta, recomand garajul lui pt oricine are nevoie!!! Multumesc si lui Opia (desi ne-a tradat spre sfarsit pt o bucata de carne, stie el).

Nu ai pentru ce, am facut cat am putut de bine...vremea daca mai tinea cu noi era gata finisata. Poate avem noroc saptamana asta si terminam :D iar lu opia sper ca ia stat carnea in gat :lol:

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3308148)
Chiar daca ai muncit mult deja, iti recomand badboy'ul din TABLA pentru ca din fibra in timp se va vedea linia unde se imbina capota cu fibra din pacate, mai ales de la inchis/deschis capota, in rest arata ok si trantita masina 8)
Inca una si te las :D chiar daca freaca sau atinge, NU fa prostia sa dai jos aparatorile de noroi !!! eu la SPE am renuntat la ele si balamalele de la usi sunt varza desi le tot ung, face usa ca la roman diesel, si semnalizarile de langa far se vor ingalbeni tare de tot. Daca crezi ca iti ating tare, te invit la o tura cu CIP'u sa te lecuiesc :lol: Multa bafta !

eu zic ca nu ai vazut destule bad boyuri facute din fibra cum trebuie...multi au pe aici prin bucuresti, am facut si eu destule si nu a existat problema asta care zici tu ca se vedea linia de imbinare...mai tine si de ala care le face sa sti :rolleyes2 Iar cu tabla, stai linistit ca si aia are defectele ei :lol:

Iar cu noroiul ar trebui sa incerci sa pui multa vaselina, nu doar sa le ungi cu ulei, ca uleiul normal ca se imbina cu noroiul si dupa dispare la spalare.

Oricum daca intaresti amortizoarele scapi de orice problema cu atinsu ;) si nu e asea mult sa le faci(era parca 70-80ron de amortizor) si dupa le ai super tari :twisted: asea cum am eu la oltcit =))

B-99-SAA 01-05-10 22:27

7 Attachment(s)
Vineri dupa-masa, poze din timpul lucrarilor ce s-au mai facut... :lol:
-finisat bad-boy look capota
-colantat capota negru carbon
-din ce-a ramas de la capota am facut si stalpii
-schimbat macarale geamuri fata
-apoi benzina si talpa...

PS: ultima poza e de pe drum (4 oameni si bagaje), la noi a inceput mai devreme ziua de 1 mai :-P

NightClubRacer 02-05-10 00:13

hai pune poza cu ea gata colantata :D Chiar se vede super bine, si a iesit oky totu pana la urma. Si nenea CIP sa imi spui daca se vede ceea ce zici tu. Hai spor in continuare la tunat ;) si te mai astept pe la mine!

B-99-SAA 02-05-10 11:39

13 Attachment(s)
@NightClubRacer: mi scuzi, am uitat sa pun 1-2 poze cu capota gata... :oops:

Sambata, 1 Mai:
-ajuns la Calugareni
-dezmembrat fata E46
-facut gratar
-sedinta foto la masina
-venit inapoi

PS: Cielo si E46 din poza sunt ale unor tovarashi, sa nu credeti ca m-am dat pe altceva... :rolleyes2

Poze....

NightClubRacer 02-05-10 14:51

e asea da, hai ca arata chiar bine :D strange bani si tragei niste folii.

_Bj_ 02-05-10 18:03

Frumos man..imi place ce i-ai facut pana acum :D vorba lui NightClubRacer strange pune-i folie :D ca o sa arate si mai fain .

B-99-SAA 02-05-10 20:08

Quote:

Originally Posted by _Bj_ (Post 3327093)
Frumos man..imi place ce i-ai facut pana acum :D vorba lui NightClubRacer strange pune-i folie :D ca o sa arate si mai fain .

mersi! e in plan... apropiat... cat de curand vreau sa dau jos scrisu de pe spate cu "daewoo" si "tico", se vede urat! va tin la curent cu ce urmeaza... :lol:

_Bj_ 02-05-10 22:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3327423)
mersi! e in plan... apropiat... cat de curand vreau sa dau jos scrisu de pe spate cu "daewoo" si "tico", se vede urat! va tin la curent cu ce urmeaza... :lol:

n-am avut somn :lol: si ma si plictiseam :rolleyes2

NightClubRacer 03-05-10 00:49

mai bine fa jantele albe decat negre, asea par de tabla :D

Robert_MNW 03-05-10 09:22

Arata frumos! Vad ca te ocupi de ea si usor, usor capata forma. Plafonul nu il faci negru, ar avea o continuitate masina? Si jantele nu le vopsii negru ca par mici mai bine un argintiu mai deosebit sau asa...

TM32CIP 03-05-10 23:29

Nu recomand nimanui plafon negru daca masina nu are AC. Trust me :-)

All times are GMT +2. The time now is 12:15.

- Copyright 2026 4Tuning