Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   opel tigra sau dacia logan (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/17387-opel-tigra-dacia-logan.html)

SirNenea 16-05-06 15:41

Re: opel tigra sau dacia logan

bine atunci daca zici u ca nu lai deschis la misto atunci cred ca ai si u putin de creier la 18 anisori in cat sa iti dai si u seama ca nu se pot compara daca alegi loganul vei avea o garantie si faptul ca o sa poti sa iti bagi toti prietenii in masina daca vei alege tigra te vei plimba u si cu prietena ta daca ai si catelul sau pisica in spate la motor sau fiabilitate nu zic nimic deoarece eu zic ca loganul e net superior a si apropo o revizie la o masina asa de veche e dastul de costisitoare nu crezi fata de logan care incepe cu 2.500.000 parca sper sa nu ma insel asa ca mai gandestete

BAD_MF 16-05-06 15:57

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan
Consuma 10 in oras???? Logan 1,6 ???? :)))))) Lesin de ras .... prietene 12-13 nu iti suna mai adevarat ...???? si asta daca nu dai in ea ...

Mah omule vrei sa te mint? Sa iti spun ca imi consuma 13? Ok imi consuma 13, vad ca stii tu mai bine. Am consum 10 max urban la mers normal, adica schimb pe la 2500-2800 RMP, nu o las pe liber, folosesc mult frana de motor.

roby18 16-05-06 16:13

mah ms mult mati lamurit ...... arunc idea cu tigra si raman la logan ca imi place si cun iese tunat :)

SirNenea 16-05-06 16:13

Quote:

Originally Posted by BAD_MF
Mah omule vrei sa te mint? Sa iti spun ca imi consuma 13? Ok imi consuma 13, vad ca stii tu mai bine. Am consum 10 max urban la mers normal, adica schimb pe la 2500-2800 RMP, nu o las pe liber, folosesc mult frana de motor.

lasal ca iam dat eu cateva consumuri pt logan care sa il multumeasca si pe el si pe toti cei care au ceva cu loganul

Cosmin255 16-05-06 16:39

Quote:

Originally Posted by orlando
frate am mers cu tigra si nu se compara...la consum nu stiu ce sa spun dar am auzit si lucruri neplacute despre 1.6 adica ar depasi 11 litri in oras ceea ce mi se pare destul de mult pentru un logan...
La estetica e clar ca tigra castiga pentru ca loganul de cand l-au scos nu prea a fost agreat de lume la aspect...
La confort...deci aici daca tie ti se pare confortabil loganu...o fii din punctul tau de vedere...dar din al meu nu este absolut deloc...

Pai probabil ca nu e la fel de confortabil ca un 7ar .... dar ne referim strict intre tigra si logan nu? si intre astea 2 o sa imi spui ca e mai confortabila tigra? ma cam indoiesc.

SirNenea 16-05-06 18:54

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
Pai probabil ca nu e la fel de confortabil ca un 7ar .... dar ne referim strict intre tigra si logan nu? si intre astea 2 o sa imi spui ca e mai confortabila tigra? ma cam indoiesc.

apropo ce masina ti-ai luat pana al urma obrazNICK???

Lukian_XXX 17-05-06 06:41

un logan e aproape din toate punctele de vedere mult mai bun decat un tigra!!
si gandestete la raportul pret/calitate!!!!!!!

eu iti recomand loganu cu cea mai mare siguranta!!
cu un logan nu o sa ramai in pana atat de repede cat o sa intri cu tigra!!!
si mai utete bine si la km(foarte important)

13RvR 17-05-06 16:30

Cati din cei care a-ti postat a-ti condus ambele masini perioade indelungate (macar 1 luna) ???

Lukian_XXX 17-05-06 17:10

am un logan acasa si un priten de al meu are tigra si nu se compara cele 2 masini!!

13RvR 17-05-06 18:52

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX
am un logan acasa si un priten de al meu are tigra si nu se compara cele 2 masini!!

si ??? ... pana la urma le-ai condus pe ambele ... sau astepti carnetul ?

Lukian_XXX 17-05-06 19:18

le-am condus pe amandoua, da ilegal !!!!(nu foarte mult pana in 10km)

neXus 17-05-06 19:33

Intru, ce-i drept cam tarziu in discutie, dar am observat ca roby18 nu a mentionat care Tigra. Presupun ca este vorba de generatia veche. Daca e asa, tot pe mana Loganului merg. Nu te poti pune cu o masina noua. ;)

Spark 17-05-06 22:44

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX

oky ... atunci ... care e parerea ta ..
mai buna ar fi ? ....

Lukian_XXX 18-05-06 16:57

Quote:

Originally Posted by Spark
oky ... atunci ... care e parerea ta ..
mai buna ar fi ? ....

mai buna ar fi binenteles Loganul
se conduce mai usor decat un tigra!!
sg lucru prost la logan este suspensia prea inalta in rest e execelenta masina

Eugen_TL 18-05-06 18:25

:lol: ai cam stalcit-o aici! cum sa se conduca mai usor ca o tigra? ce volum are tigra si ce volum are loganul? :) :) intotdeauna o masina mica se va conduce mai usor(esti mult mai sigur pe tine cand vrei sa faci anumite manevre...)

All times are GMT +2. The time now is 01:43.

- Copyright 2026 4Tuning