![]() |
Re: opel tigra sau dacia logan
bine atunci daca zici u ca nu lai deschis la misto atunci cred ca ai si u putin de creier la 18 anisori in cat sa iti dai si u seama ca nu se pot compara daca alegi loganul vei avea o garantie si faptul ca o sa poti sa iti bagi toti prietenii in masina daca vei alege tigra te vei plimba u si cu prietena ta daca ai si catelul sau pisica in spate la motor sau fiabilitate nu zic nimic deoarece eu zic ca loganul e net superior a si apropo o revizie la o masina asa de veche e dastul de costisitoare nu crezi fata de logan care incepe cu 2.500.000 parca sper sa nu ma insel asa ca mai gandestete
|
Quote:
|
mah ms mult mati lamurit ...... arunc idea cu tigra si raman la logan ca imi place si cun iese tunat :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
un logan e aproape din toate punctele de vedere mult mai bun decat un tigra!!
si gandestete la raportul pret/calitate!!!!!!! eu iti recomand loganu cu cea mai mare siguranta!! cu un logan nu o sa ramai in pana atat de repede cat o sa intri cu tigra!!! si mai utete bine si la km(foarte important) |
Cati din cei care a-ti postat a-ti condus ambele masini perioade indelungate (macar 1 luna) ???
|
am un logan acasa si un priten de al meu are tigra si nu se compara cele 2 masini!!
|
Quote:
|
le-am condus pe amandoua, da ilegal !!!!(nu foarte mult pana in 10km)
|
Intru, ce-i drept cam tarziu in discutie, dar am observat ca roby18 nu a mentionat care Tigra. Presupun ca este vorba de generatia veche. Daca e asa, tot pe mana Loganului merg. Nu te poti pune cu o masina noua. ;)
|
Quote:
mai buna ar fi ? .... |
Quote:
se conduce mai usor decat un tigra!! sg lucru prost la logan este suspensia prea inalta in rest e execelenta masina |
:lol: ai cam stalcit-o aici! cum sa se conduca mai usor ca o tigra? ce volum are tigra si ce volum are loganul? :) :) intotdeauna o masina mica se va conduce mai usor(esti mult mai sigur pe tine cand vrei sa faci anumite manevre...)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning