![]() |
Re: E36 - 325i HELLROT UMBAU
Quote:
|
in sfarsit un exemplar ca la carte....fara nici-o suparare vreau sa intreb daca ai luat in calcul semnale galbene ca merg super la rosu, in rest am ramas fara cuvinte si sa ai grija de ea ca de ochii din cap ;)
|
Quote:
|
ia vezi ce topic avem noi aiciii.....
sa o stapanesti sanatos ba!...astept sa mai vii pe aici la mine la club cu masina sa cobor sa o vad si io in starea asta de 95% te-am pupat, remus |
Quote:
|
Salut,felicitari pentru masina,e super,si eu am un coupe rosu,vreau sa spun ca la inceput cand l-am adus nu prea mi-a placut...am zis..k e rosu si e naspa,dar pe parcurs a incept sa-mi placa iar acuma nici daca mi-ar oferi cineva o vopsire completa gratis nu as accepta,deci rosu e o culoare super iar dupa ce o speli te lasa cu gura cascata asa de tare poate sa straluceasca...ce sa mai,super masinuta ta!Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!
|
Arata f bine masina dar nu cred ca o vei termina vreodata. Nu te vindeci de microbul asta.
|
Quote:
|
Foarte misto masina,demna de reviste.
O sedinta foto profi nu se anunta?merita masina niste fotografii ca la carte. |
9 Attachment(s)
si inca niste poze....
azi am mai ridicat spatele si am mai lasat fata cu 10 spire,e montata toata,trebuie doar un dush si e noua...maine ii mai fac niste poze la motor si interior :D |
nu cred ca exista cuvinte sa pot spune cat de frumoasa e...pur si simplu superba..nu crei ca ar arata mai bine cu logourile originale??
|
frumoasa raaau,s-o stapanesti sanatos da'nu-i pacat s-o scoti doar duminica? stai prin D-na Ghica?
|
ft ft ft frumoasa masinaa...felicitarile mele pt ceea ce ai facut din ea.....si bafta in continuare....numai bine...;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2026 4Tuning