Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   S-a furat ceva de la masina ta ?! (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/173546-furat-masina-ta.html)

SB 01 U L I 19-05-10 14:00

Re: S-a furat ceva de la masina ta ?!

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3174502)
antena, capacul de la bara spate e36 care acopera gaura pt carligul acela de tractare, capacele care acopera prezoanele de pe niste jante Antera si la spalatorie mi`au furat odata din scrumiera vrei 7-8 lei numai in monezi de 50 bani si un CD original cu M&G

frate de nesimtiti deastia am dat si eu, nu sunt fumator asa ca am scrumiera plina de maruntish de 10 bani si 50 bani, am lasat masina 20 de minute la spalat complet(int+ext) am platit,am plecat, cand am avut nevoie de marunti sa iau ziarul *** iau "sortat" nesimtiti siau ramas doar cei de 10 bani :))) nu pot sa cred ca chear se intampla=))

Korne 19-05-10 14:35

vreo 4 capace de pe janta(fiecare data cate unul), capacul butucului de pe manerul usii, stergator, capace de ventil, antena si alte maruntisuri...

22VIN 19-05-10 14:46

Au vrut sa-mi fure oglinda de la sofer dar au spart-o. Am inlocuit-o cu una neoriginala (au rupt si mecanismul din interior, n-am putut sa schimb doar geamul). La ~1luna jumatate au vrut s-o fure pe cea de la pasager dar au spart-o si pe aia. Nici nu-mi mai vine s-o schimb, umblu cu ea crapata. La cea care nu e originala n-au umblat, probabil si-au dat seama asa ca ma gandesc s-o schimb si pe asta tot cu una neoriginala, pana la urma e doar 170lei si-si face treaba si poate in felul asta nu o sa-mi mai umble la ea. As putea la asta sa schimb doar geamul, dar la Opel e 300lei un geam. Mi se pare exagerat.

Cu ocazia asta am si eu o intrebare: credeti ca oglinda asta la 170lei are geamul de sticla? Nu stiu cum sa-mi dau seama daca e de sticla sau plastic, ca as vrea si sa le sablez ca poate e vreunul care nu se prinde ca nu-i originala (daca nu te uiti foarte atent nu observi diferenta).

DeviLC 21-05-10 15:40

Fosta dacie 1310 mi-au deschis-o cu chei potrivite si din cate am observat au cautat fatza de la mp3 ca fara fatza nu stiu daca aveau ce face cu el numai ca au luat tzeapa ca o scot de fiecare data si o iau in casa. Ma gandesc la asta pentru ca era dezordine peste tot si nu au luat nimic.
PS: mi-am pus alarma dupa asta :lol:

Dodo_998 21-05-10 23:33

Quote:

Originally Posted by DeviLC (Post 3378611)
Fosta dacie 1310 mi-au deschis-o cu chei potrivite si din cate am observat au cautat fatza de la mp3 ca fara fatza nu stiu daca aveau ce face cu el numai ca au luat tzeapa ca o scot de fiecare data si o iau in casa. Ma gandesc la asta pentru ca era dezordine peste tot si nu au luat nimic.
PS: mi-am pus alarma dupa asta :lol:

crezi ca iti trebuie chei potrivite sau iti trebuie orice cheie?

ZaNe94 24-05-10 19:45

Quote:

Originally Posted by Dodo_998 (Post 3379709)

concluzie: orice cheie e potrivita :)... (din ce ati spus voi doi)

Alex30 24-05-10 20:04

Quote:

Originally Posted by Dodo_998 (Post 3379709)

Nici cheie nu iti trebuie...o surubelnita si gata :lol:

vinyl 25-05-10 14:49

Quote:

Originally Posted by bobovis (Post 3210677)
PS Cea mai tare faza a fost cand am sunat la garcea...Pe scurt:
"- Mi s-au furat rotile la masina....
- Veniti cu ea la sectie, va rugam......":D

cea mai tare :lol::lol::lol:

MarioCrT 25-05-10 16:03

Oglindă partea dreapta .. Foarte uşor de desfăcut sau de smuls :))

iulian2476 09-06-10 16:40

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3372748)

Cu ocazia asta am si eu o intrebare: credeti ca oglinda asta la 170lei are geamul de sticla? Nu stiu cum sa-mi dau seama daca e de sticla sau plastic, ca as vrea si sa le sablez ca poate e vreunul care nu se prinde ca nu-i originala (daca nu te uiti foarte atent nu observi diferenta).

Eu sunt de parere ca este din sticla si cea aftermarket, iar calitativ este la fel ca cea originala. Insa preturile la reprezentanta sunt mult mai mari ca pentru aceeasi piesa aftermarket. Nu stiam ca au inceput sa se fura si de la Opel Astra, care este o masina foarte des intalnita (poate cea mai des intalnita). Sablarea cred ca este optiunea cea mai buna, ca masura antifurt la oglinzi.

G0rdy 09-06-10 16:47

Quote:

Originally Posted by iulian2476 (Post 3428931)
Eu sunt de parere ca este din sticla si cea aftermarket, iar calitativ este la fel ca cea originala. Insa preturile la reprezentanta sunt mult mai mari ca pentru aceeasi piesa aftermarket. Nu stiam ca au inceput sa se fura si de la Opel Astra, care este o masina foarte des intalnita (poate cea mai des intalnita). Sablarea cred ca este optiunea cea mai buna, ca masura antifurt la oglinzi.

chesti asta cu sablare o vad din ce in ce mai des pe diferite masinai...
On: mi-a furat antena de la radio..:|

Dodo_998 11-06-10 00:03

Pe diferite Mercedesuri sau BMWuri.. eu pe altceva nu am vazut oglinzile sablate

deniel 15-06-10 15:50

Eram prin bacau la cineva in vizita , nu am stat decat o noapte , concluzia:stingator furat,detector furat dar nu au luat si mufa de la bricheta,si din cauza 'iubitei,care si-a uitat telefoanele sub bord pe polita au disparut si alea si m-au lasat si fara apox 15L de benzina. Eram cu dacia.
Si pe la diham la terasele alea am ramas fara stergatoare.tot cu dacia.

Dodo_998 16-06-10 01:35

La Sherrif`s acolo la Diham sunt numai drogati.. eram in seara asta acolo pe bancutele alea si ma uitam la ei cum spargeau masinile si furau ce prindeau..

All times are GMT +2. The time now is 22:35.

- Copyright 2026 4Tuning