Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Servicii Auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto.html)
-   -   Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri, etc (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto/173490-sablare-profesionala-powdercoating-vopsire-electrostatica-jenti-etrieri-etc.html)

elspa 11-04-10 06:12

Re: Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri,

Quote:

Originally Posted by adiRULES (Post 3266215)
idee e ca nu sunt strabe sunt doar zgariate iar una are aceasta fisura...dar cred ca nu e ffff complicat de sudat
intrebare: daca sablez janta dupa ce a fost sudata .... nu stric sudura...imi e frica sa nu fie doar o sudura de suprafata daia tot insist pe acest subiect

nu strici sudura, stai linistit, orice janta sudata trebuie indreptata pentru ca se trage de la sudura.

burnout_bmw 12-04-10 15:28

Re: Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri,

Salut, cat dureaza operatiunea sablare + vopsit? si ce culori aveti pe stoc? Ma intereseaza pentru 4 jante 15" bbs rs sablare +vopsire culoare gold, buzele le dau eu jos si anvelopele.

Multumesc

skorpio_bog 12-04-10 17:51

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 3266598)
capacul de plastic nu poate vi vopsit electrostatic, avem insa langa noi o vopsitorie normala, care cred ca poate face operatiunea, nu stiu insa cu emblema, e foarte greu de izolat calumea pentru vopsitorie.
De obicei, daca e aplica se da jos si apoi se lipeste la loc dupa vopsitorie.

Pretul pentru jante (operatiune completa) este 400 ron.

Poti veni cu masina la noi, dar o sa fie in plus costurile pentru vulcanizare (jantare, dejantare, echilibrare, valve) etc care oricum le plateai separat.

si cam cat costa in plus operatiunile de vulcanizare?

elspa 12-04-10 21:36

nu stiu sa iti zic, ca la vulcanizare normala....

elspa 13-04-10 07:09

9 Attachment(s)
lucrari, pacat ca nu sunt acolo mereu sa fac poze

elspa 21-04-10 08:04

up...

83-FBJ 22-04-10 21:03

1 Attachment(s)
Salut,

Am 4 jante de 18. Ai una din ele in imagini. Cat ma costa reconditionarea lor?

Multumesc.

elspa 22-04-10 21:30

500 ron tto setul, cu reconditionare, sablare, vopsire electrostatica.

83-FBJ 22-04-10 21:36

Ok,

Spune-mi te rog unde te pot gasi maine si intre ce ore.

Multumesc

elspa 22-04-10 22:09

0722 340 642, atelierul e pe soseaua giurgiului, intre 9-18 ma poti suna oricand.

elspa 24-04-10 09:02

2 Attachment(s)
tobe de hayabusa

elspa 04-05-10 23:03

2 Attachment(s)
avem acum o optiune pentru acoperire cu un strat suplimentar de pudra incolora pentru un luciu si o rezistenta aditionala.

elspa 09-05-10 23:08

up....

elspa 13-05-10 08:04

1 Attachment(s)
up...

elspa 13-05-10 20:30

10 Attachment(s)
more...

All times are GMT +2. The time now is 14:47.

- Copyright 2026 4Tuning