![]() |
Re: Fotografiile mele - Wergi
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
@ toader: asa parca e mai ok masina... Attachment 1345629 |
Quote:
|
3 viziuni diferite asupra editarii unei poze...asa mai zic si eu dezbatere nu intepaturi si teorii.
@ Vlad*WpK diferenta dintre poza ta si a mea consta mai mult in background...tu ai preferat unul mai deschis...eu am zis k era noapte si am zis sa fie unul mai inchis, in culoare mai rece, dar cum am mai spus aici tine de viziunea fiecaruia asupra editarii unei poze. :D |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze din iarna asta, Opel Calibra:D
|
A doua poză îmi place în mod special :D
|
ma dau si eu cu parerea, n-am topic in care voi imi puteti comenta pozele din pacate.
Sfaturi: 1. Lucreaza la incadrare, primele poze au avut clar de suferit. In ultima poza cu Calibra, daca ai in spate (in cazul o casa de la munte)(rustic : profile), merita mai mult sa incerci sa prinzi masina + casa , decat masina + asfaltul. Intotdeauna o sa sara in ochi, ce e mai mare si e mai "negru". :) 2. Critica e constructiva. 3. Incearca sa modifici mai putin pozele in photoshop. |
Quote:
Intr-adevar acelea erau niste casute de vacanta, dar se vad foarte departe, nu cred ca era asa necesar sa le scot in evidenta. Nu le modific foarte grav in photoshop. |
4 Attachment(s)
Cateva din pozele pe care le-am facut azi...restul in zilele ce urmeaza:D
|
Pt pozele cu machete incearca sa cobori la nivelul lor... zic eu ca vor iesi mai bine asa:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
- Copyright 2026 4Tuning