![]() |
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
2 Attachment(s)
Salut,
Am un set de jante pe 17. Am atasat 2 poze. Prima cum arata ele acum negru / argintiu si a doua cum vreau sa fie vopsite. Necesita ceva reparatii pe buza de la diverse lovituri si unele spite sunt zgariate. Daca e te sun zilele astea sa stam putin de vorba sau poate reusesc sa trec pe la tine sa le vezi live. Mersi. |
27 Attachment(s)
Quote:
Reconditionat jante de bentley cu zgarieturi pe margine,roluit si sudat una dintre jante care avea o fisura de 7 cm si vopsit la culoarea originala |
|
|
Mersi, dar cam scump. Ma mai gandesc. Prin ce zona esti?
|
Quote:
Vopseua negru mat de calitate este foarte scumpa Nu imi intra o cutie de vopsea + o cuite de lac + diluant la un set de jante,dar raman cu ea cumparata deoarece sunt putini care comanda jante negru mat. Vopsea ordinara care se gaseste in vitan nu dau pe jante ca imi stric firma,dupa cateva luni capata zgarietru urate,nu o poti spala,se cojeste etc. |
Un pret aproximativ cu buza si scrisul portocaliu perlat si restul negru mat inclusiv reconditionarea jantelor.
mersi |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Cum am scris si mai sus vopseaua negru mat de BUNA CALITATE este ff scumpa. Nu vopsesc decat cu materialele mele,testate deoarece ofer garantie pentru lucrarile facute. |
22 Attachment(s)
reconditionat jante bmw 17'
|
Quote:
|
Quote:
Vopsea alba alba este doar cea fotoluminiscenta.Cele fosforescente nu sunt albe. |
Poti sa dai si un pret? de exemplu doar pentru buze la niste jante, diferenta se vede seara sau...?
|
40 Attachment(s)
Reconditionat jante MAM,au fost roluite,incarcate juliturile adanci cu sudura,rectificat,vopsite negru perlat + 3 straturi de lac.
|
Salut, cat costa reconditionarea unor jante pe 19 cu buza (buzele sunt ciupite de la borduri) si vopsitul jantelor. Multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning