![]() |
Re:
Quote:
hai vino azi la pescarus ( herastrau) sa mai vb asa k pe net e aiurea :D |
pei se mai strange lumea la pescarus..? in herastrau..? shi cam pe la ce ora??
|
vino pe la 10... vedem in cat prinzi suta :D
suta de mii luata de vant, domnilor gabori 8) |
bai nene...am fost la herastrau...interesant....dar a venit politzia..shi au fugit totzi...nu va inteleg...ce va faceau mei?? va amendau ca stateati pe loc?
|
mdea. pai sa ne povesteasca baiatu cu cielo de prahova. ca pa el lau oprit. cand am iesit io din parcare l-am auzit pa un gabor cand il intreba palalalt \"ii oprim pa toti?\" si ala\"pa toti \"
imi venea sa urlu la ei da prosti ce sunt, ca toti nu mai eram decat eu :D :D si nici p amine nu mau oprit |
1100 s un olcit care merge bine nu ai cum sa-l faci.Garantat. si mai depide si de sofer. Eu am avut olcit de 1300 trs. fara modificari. Masina mergea perfect. Si l-a liniute pe 400 de m s-au inclinat in fata mea toate cielo inclusiv executive , nove si super nove.in rest respec ptr munca si pasiunea ta
|
Quote:
|
nu stii tu ce face un oltcit.. 8) :wink:
nu poate sa faca un cielo,totusi... dk era dacie supernova,mai credeam.... |
DNS fuge mai bine decat cielo 8v, oltcit trs o ia de la ambele iar de 16v nici nu se apropie, luati-o mai moale, nu exagerati (ce zic e din experienta nu din auzite so ...)
|
eu zic sa incercati o 1100 vs olcit ca nu se stie niciodata :punch: :lol:
|
1100 stock o ia in bot de la oltcit de ametzeste, insa asta cu motor de dns ... cred ca e alta poveste :)
|
mai baietzi mei....de unde atata reticentza!?? vad k v-atzi facut 1 obicei in a demonta posibilitatzile acestei mashinutze..asta nush de unde vine sa fie oare orgoliul unor vechi posesori de olicit....sau pura invidie... :twisted: eeh asta ramane de vazut...dar eu cred k mashina asta nu trebuie subestimata in posibilitatzile ei! a...shi tzinetzi totusi seama de diferentzele dintre mashinile astea 2...sunt totushi catzi va ani buni intre ele...;) asa k...go go go 1100s...!!!!!
|
Go go 1100, 30sec de la 0-100...asta dak prinde 100...(vorbesc de 1100 original)...de fapt, cica ar prinde 130 cu chiu cu vai...Dar cu 1100-ele lui 1100S e altceva...
1100S, ca sa arate cu adevarat a Gordini, tb sa-i mai tragi 2 proiectoare mari langa faruri, cam asha, si ar arata frumos: http://www.carfolio.com/images/dbima...00_gordini.jpg |
ah ce lasi vrea si eu pala
mancalar tata cum arata el cu roatele lui originale |
deja astept sa ma trag cu o dacie 1100 sau cu vreun olcit...e cineva pe aici care e interesat..?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:35. |
- Copyright 2026 4Tuning