![]() |
Re: 4TuningDAYS Virtual tuning contest 3D - 13-14 martie 2010, Romexpo - Bucuresti
Care nu aveti treaba cu concursul de 3D abtineti-va de la comentarii!
|
Re: 4TuningDAYS Virtual tuning contest 3D - 13-14 martie 2010, Romexpo - Bucuresti
ma ia capul...
nu gasim din comunitatea virtuala un om din Bucuresti care sa vina sa se implice la concursuri cu partea de premiere? macar sa vina sa faca poza la premii care stau si acum in birou de acum 2 ani? va rog, delegati o persoana din bucuresti care sa fi reprezentantul virtualului in echipa 4tuning, sa trimita cupe, diplome si premii la tuning si drift, oamenii sunt acolo cu masinile, e usor, la virtual trebuie cineva care sa dea o mana de ajutor |
Eu nominalizez, cel putin la noi la 3D, pe rusty_hawk Razvan e din bucuresti... si daca ar vrea sa faca acest lucru ar fi super :)
|
Quote:
Bun gasit, am fost pe la sediul 4tuning, de acum ma voi ocupa eu de premiile virtual tuning, asa ca va rog sa-mi lasa-ti pe email-ul [email protected] ( adresa, numele, prenumele, telefonul) pentru a va trimite premiile. Merci |
Quote:
|
Mai exista sau nu, premii de la editia a 6 de la 4Tuning 3D de anul trecut?
|
traim in romania si asta ne ocupa tot timpul:evil:
|
:omfg:Tic Tac, Tic Tac:!:
|
Quote:
|
vai cum zobara timpul, parca ieri era martie 2010...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
- Copyright 2026 4Tuning