![]() |
opc imi surade
|
tuturor celor care au in vedere cumpararea unui OPC (desi o masina foarte frumoasa fata de golf) ar trebui sa vada comparatia celor doua modele facuta de topgear. pentru drag-uri opc-ul sta in fata dar golful este mult mai manevrabil, aspect care, zic eu, conteaza mai mult decat o masina in fata dupa 400m.
|
eu tot astept un opc... cu megane rs am vazut p 400m...lam vazut in oglinzi :)
ce e drept.. soferul nu prea cunostea bine bine masina,dar sa zicem k nu se pune :D |
Sa zicem ca se pune...nu de alta dar cu 15,3 sec fata de 14,6 sec,si 146 CP/tona fata de 161 CP/tona,e vina soferului de Megane ca ai castigat tu.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
oricum.. stiu k dk ar fi altcineva la volan, care sa si cunoasca masina mai bine .... nu sar fi terminat asfel :D :D |
Re:
Quote:
De multe ori se intampla lucruri care nu s-au intamplat de fapt. Dar dupa ce spui, inseamna ca atat putea acea masina cu acel sofer. Felicitari! |
vedeti ca in filmuletzul ala de la top-gear cu OPC si GTI, la liniutza OPC-ul face cu putin RS-ul, si ambele fac cu MULT GTI-ul, iar pe traseu OPC ii da 2secunde GTI-ului, dar si-o ia de la RS cu 0,5 sec ... deci e clar care e cea mai smechera masina, da? :lol: :lol:
oricum speeder merita toate aplauzele :twisted: |
Re:
Quote:
- nu tot ce zboara se manaca - emisiunea are buget de milioane de sterline - marketingul costa - englezi sunt nationalisti - ... |
Re:
Quote:
Mai zic iar sa nu se interpreteze gresit...intre megane rs vs gti, conduse perfect amandoua, megane castiga |
nu merge editul :)
Am uitat sa spun k megane castiga mult si la pret ;) |
astra OPC 240cp vs golf r32 250 cp ar fi trebuit sa puneti la VERSUS, nu GTI`ul care are cea mai mica putere, si cu toate se tine la mica distanta de astra si megane
|
Re:
Quote:
Golf Gti si Astra 2.0t GTC OPS cunt acelasi lucru pt ca sunt motoare de 2 litri turbo si la preturi apropiate. |
Re:
Quote:
Golf Gti si Astra 2.0t GTC OPC cunt acelasi lucru pt ca sunt motoare de 2 litri turbo si la preturi apropiate. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning