![]() |
Re: 4tuning days - 13/14 martie 2010
Quote:
Quote:
Faptul ca stiu cu ce se mananca acest fenomen , m-a facut si mai mult sa cred ca merita sa spun si eu ceva De ce crezi ca daca nu am bagat bani intr-o masina, nu stiu ce inseamna asta ? Nu am zis niciodata ca cei intrati mai tarziu sunt fraieri , aluzia batea doar la faptul ca sunt aici de cativa ani si ca nu am fost deloc degeaba. au deranjat si alte persoane ? As vrea sa vad si eu pe cine au mai deranjat posturile mele ... Faptul ca e topic destinat membrilor nu impiedica pe nimeni sa posteze acolo ... |
Quote:
|
Quote:
Nu ai cum sa stii. E emotia din timpul cand cauti piesele respective, cand te interesezi, cand ceri pareri, cand stai noptile pana la 3 si nu stii ce sa alegi ca sa fie mai placut ochiului. Pe urma urmeaza timpul cand stai si strangi banii respectivi(asta in cazul in care respectiva persoana nu e de bani gata), iar apoi urmeaza emotia cupararii efective a piesei, montarea ei, si asteptarea reactiei celor din jur: "oare ce vor zice prietenii, cunoscutii? le va placea piesa asta? dar mie? Ma va satisface respectiva piesa sau am cumparat-o degeaba?" Toate astea sunt niste trairi unice pentru cineva care a cumparat ceva pentru o masina, si nu ai cum sa le intelegi doar citind carti si internetul....E ca si cum eu as sustine inversunat ca Ferrari Enzo iti da senzatie mai mai mare de demaraj decat Bugati, insa eu nu am mers cu nici una din ele. Shantule, nu ma intelege gresit...nu am nimic cu tine, si apreciez ceea ce ai facut sau faci pentru comunitate, si bineinteles, daca am avut ceva de reprosat, ai vazut ca am spus-o imediat, chiar daca probabil a durut. Eu am vrut sa-mi exprim doar parerea personala, chiar daca este corecta sau nu, si am spus tot ce am avut de spus(nu are rost sa ne legam de fiecare amanunt pentru ca s-ar discuta pagini intregi, iar topicul se refera la cu totul altceva). Nu vor mai urma posturi de-ale mele, cel putin nu pe tema asta. Va doresc succes la toti si incercati mai mult sa motiva munca unor colegi(fie ea cat de mica), nu sa o distrugeti.... |
Legat de emotii si parerile mele sau celor din jur nu am de unde sa stiu cum e , dar legat de celelalte lucruri , pot sa zic ca stiu.
Nu trebuie sa mergi cu o masina ca sa poti sa zici daca arata bine sau nu ... Asta e si ultimul meu post , o sa le sterg mai incolo ... |
MA REPET!!!! E VB DE GTR!!!!
NU VA MAI CERTATI AIUREA!!! adi imi pare rau ca nu am reusit sa te sun cum am spus initial,dar abia astazi am reusit sa primim si noi raspunsul de la bucuresti,si inca nu stiu daca e final sau nu. imi pare rau ca un loc la expo au creat niste discutii aiurea intre noi,intentia mea si a lui donu era sa facem ceva frumos ptr noi membrii clubului,sa reprezentam orasul. ca de obicei incercam sa facem un lucru bun si primim reprosuri, suntem oameni si suntem predispusi greselii.nu noi am avut ultimul cuvant,noi doar am propus niste masini. nu trebuie sa fii suparat adi,masina ta este pe lista;) poate ca nu ar trebui sa ma justific aici,dar am alergat ieri si azi cu donu de ne-au sarit capacele sa facem rost de una si de alta ,lucruri necesare ptr expo.....nu ne plangem,sa nu se creada asta.nici nu avem vreun avantaj material de pe urma asta,din contra,cum spunea si adi,cheltuim din buzunar de la noi bani de combustibil si rupem masinile prin gropile astea in speranta sa facem o surpriza placuta la 4tuning days. inca odata imi pare rau ca au loc asemenea discutii,lucruri care pe mine sincer ma face sa ma intreb daca intradevar meritam sau nu un loc la 4tuning days.... |
Taz. ti-am dat pm ;)
PS Repet, subliniez, bolduiesc (:D)....nu insist, nu imi doresc, nu m-am rugat sa existe un loc pentru mine la salon.....:D:D:D |
Initial si ursul meu era pe lista de expo, dar a fost ales unul singur cel al lui Boby si pana la urma e normal asa...mom-ul este deosebit si merita sa fie acolo.
Zilele astea voi monta oglinzile la chopper luate special pentru expo;)... si il scot daca vremea imi permite la o mica plimbare pana la voi sa-l vedeti si sa-l auziti live:D Am rugamintea sa ma tineti si pe mine la curent cu eventuale modificari in ceea ce stabiliti...din ce am vb cu Donu, vineri seara ar trebui sa duc motocicleta in stand....in plus am inteles ca-s niste cheltuieli cu fetele care vor face atmosfera pentru club:D |
Nu e usor sa alergi ca sa iti reprezinti orasul cu un club si sa alegi cateva masini pentru o expozitie unde masinile pe care le-ai vrea inauntru pot sa nu intre daca nu sunt pe placul organizatorului.
Nu e usor sa alegi cateva masini stiind ca ai mai multe pe care le poti selecta, stiind ca multi din membrii poate se vor uita urat ca nu au si ei masinile inautru. Trebuie sa intelegeti ca nu putem sa bagam nici 20 de masini dar nici orice are o mica modificare. Trebuie sa mai intelegeti ca sunt masini frumoase, dar care nu fac parte din club care ar putea fi inauntru si nu vor fi acolo fiindca nu au nicio legatura cu clubul indiferent daca ne sunt prieteni sau amici. Reprezentam Ploiesti-ul printr-un club nu printr-o comunitate care poarta discutii pe-afara seara sau pe forum. Cine crede ca ar putea intra la aceasta expozitie insa nu face parte din club, poate foarte bine sa caute forumularul de inscriere pe site, sa ataseze niste poze cu masina si sa astepte un mail din partea organizatorilor care sa le spuna daca sunt acceptati sau nu. Avem un Urs E30 (MOM), un Audi TT (ADR), un Ford Focus (Sufletel) si un VW Golf III (LOW) - BLS si doua motociclete reprezentative pentru club. Inca asteptam confirmarea pentru ele. GTR-ul a picat din anumite motive pe care n-are rost sa le insiruim aici. ADR, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la mesaj dar am dat mass-ul si am plecat fiindca aveam de rezolvat si alte treburi. Veti primi cu totii telefon cand vom avea si noi raspunsurile din partea 4Tuning. |
parerea mea ca si golful lu' Grasu ar merita sa intre acolo!;)
|
masinile expuse vor reprezenta clubul!!!!
CLUBUL ASTA NU REPREZINTA PLOIESTIUL ci este doar un club!!! shantzu avea dreptate...este prima aparitie la o expozitie si trebuia sa faceti impresie....dar din pacate cred ca o sa va faceti de ras! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Mooaama, Taraba la expozitie! (pentru cei care nu stiu e Nea ala cu "Ford"-ul roshu care facea cercuri) Mergea Adi cu intercoolerul in vant si zice un taximetrist: - Ia zi boss, ti-ai pus aer conditionat? :lol: |
bah baga mah spanacu fosforescent la expo!:lol:
ma gandeam sa strang opelistii sa facem un club"in rust we trust":lol::lol::lol: |
Fixam si noi o data de plecare catre eveniment?
Programu incepe de la 10:00 acolo.... macar asa, care vrea vine, care nu nu. Sambata ora 9:00 la sala e bine? Astept pareri |
2 Attachment(s)
Daca vreti va fac cate o schita la fiecare masina a voastra sa o expuneti langa masina pe care o prezentati si treceti acolo ce modificari, etc are
Va dau un exemplu de schita desenata in dimineata asta: P.S.: pot fi mult mai atent la detalii in caz ca vreti cate o schita la fiecare masina :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning