![]() |
Re: lucrari autodesign
20 35 43 40 54 56 64 66 76
Ma intereseaza ce ai mat din aceste nuante , sau altele cu aproximatie ..... |
te anunt pe maine sa vb cu distribuitori...momentan am doar negru mat, pe maine postez nuantele de folie mate
|
si 63 dak il ai mat:D
|
salut! toate culorile din catalog sunt pe varianta mata si lucioasa, trebuie comandat cel putin 2 m liniari pt alta culoare decat negru
|
si preturi ?:d
|
spune-mi exact codurile de nuante
|
3 Attachment(s)
ALB & TRANSPARENT = 25,5 RON MP
COLORATE = 28,8 MP NUANTE DE ROSU = 29,1 METALICE = 31,0 NUANTE MATE ALB & TRANSPARENT = 31,9 COLORATE = 34,1 inclusiv negru mat carbon structura 3D DIMENSIUNE 122* 100 = 160 M LINIAR Carbon structura 3D DIMENSIUNE 134*100 = 180 M LINIAR Preturile sunt in RON si contin TVA TEL: 0746.832.303 0754.414.669 |
PROMOTIE!!! DIN 25 APRILIE 2010 LA O FOLIERE GEAMURI INDIFERENT DE NUMARUL ACESTORA SAU DE MASINA.AVETI O POLISHARE GRATIS!!!
|
Daca te-ai saturat sa cauti o spalatorie auto care sa iti faca tapiteria ta ca noua,sau persoane care sa iti ceara sume enorme pt acest serviciu,atunci,eu sunt SOLUTIA TA !
Cosmetica auto cu solutii profesionale la preturile cele mai mici din oras !!! Indiferent de tipul tapiteriei (textil/pile), rezultatele sunt remarcabile ! Tot ce trebuie sa faci este sa dai un telefon la : 0756-32.34.12 (Lucian) sau la id : fanatik_iasi o lagatura catre pagina mea : https://forum.4tuning.ro/36-iasi/1775...ml#post3201218 |
se face numai treaba buna la lucian. bafta!
|
Quote:
mc,mc......sper sa se convinga si restul lumii de calitatea lucrarilor mele |
10 Attachment(s)
masini noi in spatiu nou
|
da ati mutat sediul ?:D
|
da! in podul de piatra
|
up de la mine!se face treaba super!recomand cu incredere.mc luci,baiatul cu polo-ul rosu
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:26. |
- Copyright 2026 4Tuning