Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - gabitzUU (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/171705-machete-lucru-gabitzuu.html)

gabitzUU 01-03-10 17:50

Re: Machete in lucru - gabitzUU

2 Attachment(s)
Dupa cum am zis am revenit cu niste noutati :) am facut aripile spate in forma bruta(nefinisate) si bara fata la fel tot nefinisata,daca mai am rabdare si timp in seara asta mai fac cate una alta :) Sper ca am facut aproape bine ce am facut pana acum :)

bmwh548 01-03-10 17:51

Da jos farurile si tot ce se poate da jos. Daca ai scapat smirghelul pe ele plangi pe urma la refacut.

gabitzUU 01-03-10 19:20

3 Attachment(s)
Am mai facut cate ceva:) si anume i-am facut pragurile de pe o singura parte... Si am pus o poza cu o toba,care as vrea sa stiu daca ar fii bine sa o pun acolo,ca deaia nici nu am continuat pragul in partea aia:) ca am 2 si ma gandeam sa pun in laturi cate una :)Cam atat pt astazi:) continuam maine dupa-amiaza cred :) Sper ca am facut binisor pana acum....

LE: Ce smirghel ar trebui sa folosesc la inceput? ca pe urma la finisat ma gandesc la un 800 sau mai mult daca gasesc...

steaua23 01-03-10 20:50

So :D acum nu mai da ciudat pe ea suspensia pentr ca are si bodykit si se vrea altceva. Mi se pare ok proiectul tau pana acum. dar ar trebuii sa iei in calcul total alte jante, poate chiar unele de 1:18. Cele de acum sunt ok ca si model, dar mult prea mici pentru cat de agresiva se vrea masina :)

gabitzUU 01-03-10 20:54

:) Stiu stiu:D il astept pe Gahu cu ceva frumos :) Nu o sa ramana jantele alea ;)

steaua23 01-03-10 22:12

Aaaa ... si inca un sfat. Adu si bara spate la linie cu pragurile si bara fata :)

gabitzUU 02-03-10 05:53

"Si am pus o poza cu o toba,care as vrea sa stiu daca ar fii bine sa o pun acolo,ca deaia nici nu am continuat pragul in partea aia" Am scris despre asta:) este un link cu o poza si vezi acolo :P :P :P nu eram nebun sa o las asa=)))))))))

steaua23 02-03-10 10:25

Sorry ... am postat aseara tarziu si nu am citit cu atentie tot ce scrie acolo.
Cat de spre toba ... arata bine acolo. Asa e si la Escalade si la Expedition si la mai multe modele si arata chiar bine.

bmwh548 02-03-10 13:13

La Poxilina e problema cu smirghelul, se infunda foarte repede. Ceva cu granulatie gen 80-120 pentru inceput si apoi tot urci. Eu dau ultima data cu 600 smirgheluire umeda. Daca se mai vad imperfectiuni dupa grund dau cu 1200 tot umed.

gabitzUU 02-03-10 16:50

4 Attachment(s)
Mda...am dat la inceput cu 200 ca atat am avut si apoi nitel cu 371 si face treaba si 371...dar freci calumea la ea:) astazi nu am facut mare lucru pt ca am avut si treaba si nu prea m-am tinut de ea si trebuie sa am grija cand ajung la slefuit calumea pt ca din ce se subtiaza poxilina pare sa devina subreda...pana acum sper sa fii facut bine ce am facut.Mai am de incarcat putin cu poxilina la praguri ca sa le aduc la nivel cat de cat si apoi urmeaza fata aripile etc si la spate o sa cam am de furca pt ca se da jos bara si cu oblonul si sa vad cum torn poxilina acolo... Si am pus si o poza cu niste jante care mie mi se par cam maricele...dar sa vedem parerile unor pro in asta:) Cred ca pe maine sau poimaine revin asupra ei sa vedem...

Daca stiam ca e chiar atat de migalos probabil ca nu mai ma apucam :)) dar pana nu o termin nu ma las :)

bmwh548 02-03-10 17:00

Daca lucrai cu chit era mult mai usor.
Jantele din prima poza imi plac, nu mi se par mari, cel putin nu in stadiul asta.

gabitzUU 02-03-10 17:05

Sa stii ca ma batea gandul sa dau astea jos si sa cumpar chit auto sa fac din el ca am inteles ca e mai tzapan ? si mai usor de modelat? e adevarat?

bmwh548 02-03-10 17:08

E mai usor de finisat chitul. Rezistenta mi se pare putin mai buna la Poxilina (e mai dura), aderenta mi se pare cam la fel, poate putin mai buna la Poxilina. Din ce vad eu acolo tu nu vrei sa incarci foarte mult, ar fi mers direct chit auto. Oricum trebuie sa folosesti chit auto la finisaje, da jos Poxilina si pune direct chit.
PS: chit de retus din acela alb, nu chit fibra.

steaua23 02-03-10 17:11

Jantele de care zici tu ca sunt mari ... eu sunt de parere ca sunt tocmai bune.

gabitzUU 02-03-10 17:13

Maine incerc sa slefuiesc bine pragurile sa vad cum se prezinta poxilina iar daca nu se prezinta bine ma dau pe chit :)

Sa vedem cu jantele am vb cu lautm pt unele :D

All times are GMT +2. The time now is 10:26.

- Copyright 2026 4Tuning