Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   Vopsesc jante auto (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/171517-vopsesc-jante-auto.html)

Ediz 30-05-10 20:00

Re: Vopsesc jante auto

Buna seara,dintr-un alt forum am inteles ca va ocupati si de vopsirea etrierelor.Ma intereseaza vopsirea etrierilor (argintiu) fata-spate la un Fiat Stilo...

-Cat ma costa?
-Cat dureaza operatiunea?
-Cum se intretin ulterior,se exfoliaza in timp(cca 1 an)?
-Cum pot face o programare(nr mobil) ?

Multumesc anticipat!

Ediz 01-06-10 17:38

3 Attachment(s)
Am vopsit astazi etrierele fata si spate la Fiat Stilo la Florin.Au iesit f bine(din pacate pozele au fost facute cu mobilul).

Atelierul este modest(nu ma refer la dotare,ci la organizare),dar compenseaza prin interesul si profesionalismul lui Florin...A demontat complet discurile pentru a le curata,pregati si vopsi,totul cu atentie,fara pauze lungi si vorba multa...

Nota 10+ de la mine!

florinvlad 06-06-10 20:58

Up........

florinvlad 29-06-10 19:02

5 Attachment(s)
Lucrari noi:

florinvlad 11-07-10 22:03

De actualitate.

florinvlad 25-07-10 21:38

5 Attachment(s)
Poze recente:

NORBERTYNO 09-08-10 21:27

5 Attachment(s)
Salut!Cat ma costa sa revopsesc un set jante 17"?le vreau aceeasi culoare,portocalii,nu e mult de retusat la ele...interiorul jantelor este ok,doar la fata trebuie finisat sau retusat putin(banuiesc ca se matuiesc,se da spritchit apoi se finiseaza si vopsea + lac (preferabil mat ))Un pret ,timp de excutie si unde va pot gasi ca sa vedeti jantele in realitate ca poate in poze se vede altceva

B-61-KYS 10-08-10 11:12

2 Attachment(s)
Salut!

Imi poti vopsi capacele jantelor din atasament ? ma intereseaza sa fie la aceeasi culoare , ca si originalele.
Un pret se poate ? da-mi PM plz !
Multumesc ,

florinvlad 10-08-10 21:21

Daca jantele sunt cromate nu te pot ajuta,incearca la cineva care cromeaza.

NORBERTYNO 14-08-10 19:53

RECOMAND CU INCREDERE!!!BAIETII STIU CE FAC SI NU FAC TREABA DE MANTUIALA DOAR CA SA IA BANII SI SA-SI BATA JOC ASA CUM FAC ALTII CARE PROMIT MAREA CU SAREA DAR DEFAPT SUNT NISTE JEPCARI NESIMTITI IAR CAND TE DUCI SA-TI IEI PIESELE LE IEI MAI NASOALE DECAT LE-AI DUS!!!

NORBERTYNO 15-08-10 12:47

6 Attachment(s)
Si niste poze ca sa vada lumea despre ce este vorba :D felicitari pt devotament si munca depusa...multumesc mult!
P.S.: cand o sa am timp si voi avea si "malai" cu siguranta voi veni sa fac si etrierii+tamburii iar cu vopsitul integral tot la voi o voi face dar deocamdata nu e acel "malai" disponibil :(

NORBERTYNO 16-08-10 18:04

mai pune si tu poze cu jantele vopsite ...stiu ca ai mult de munca dar trebuie sa vada omul ce stii sa faci :D pune si pozele cu jantele mele inainte sa le pun pe masina ;) bafta!

florinvlad 22-08-10 18:41

2 Attachment(s)
Poze:

B-61-KYS 23-08-10 21:50

Quote:

Originally Posted by florinvlad (Post 3602411)
Poze:

din cate stiu jantele mele nu-s cromate ci doar un gri sidefat mai deschis!...

pot veni sa le vedeti...

florinvlad 23-08-10 22:25

Treci cand ai timp.

All times are GMT +2. The time now is 01:26.

- Copyright 2026 4Tuning