![]() |
Re: Vopsesc jante auto
Buna seara,dintr-un alt forum am inteles ca va ocupati si de vopsirea etrierelor.Ma intereseaza vopsirea etrierilor (argintiu) fata-spate la un Fiat Stilo...
-Cat ma costa? -Cat dureaza operatiunea? -Cum se intretin ulterior,se exfoliaza in timp(cca 1 an)? -Cum pot face o programare(nr mobil) ? Multumesc anticipat! |
3 Attachment(s)
Am vopsit astazi etrierele fata si spate la Fiat Stilo la Florin.Au iesit f bine(din pacate pozele au fost facute cu mobilul).
Atelierul este modest(nu ma refer la dotare,ci la organizare),dar compenseaza prin interesul si profesionalismul lui Florin...A demontat complet discurile pentru a le curata,pregati si vopsi,totul cu atentie,fara pauze lungi si vorba multa... Nota 10+ de la mine! |
Up........
|
5 Attachment(s)
Lucrari noi:
|
De actualitate.
|
5 Attachment(s)
Poze recente:
|
5 Attachment(s)
Salut!Cat ma costa sa revopsesc un set jante 17"?le vreau aceeasi culoare,portocalii,nu e mult de retusat la ele...interiorul jantelor este ok,doar la fata trebuie finisat sau retusat putin(banuiesc ca se matuiesc,se da spritchit apoi se finiseaza si vopsea + lac (preferabil mat ))Un pret ,timp de excutie si unde va pot gasi ca sa vedeti jantele in realitate ca poate in poze se vede altceva
|
2 Attachment(s)
Salut!
Imi poti vopsi capacele jantelor din atasament ? ma intereseaza sa fie la aceeasi culoare , ca si originalele. Un pret se poate ? da-mi PM plz ! Multumesc , |
Daca jantele sunt cromate nu te pot ajuta,incearca la cineva care cromeaza.
|
RECOMAND CU INCREDERE!!!BAIETII STIU CE FAC SI NU FAC TREABA DE MANTUIALA DOAR CA SA IA BANII SI SA-SI BATA JOC ASA CUM FAC ALTII CARE PROMIT MAREA CU SAREA DAR DEFAPT SUNT NISTE JEPCARI NESIMTITI IAR CAND TE DUCI SA-TI IEI PIESELE LE IEI MAI NASOALE DECAT LE-AI DUS!!!
|
6 Attachment(s)
Si niste poze ca sa vada lumea despre ce este vorba :D felicitari pt devotament si munca depusa...multumesc mult!
P.S.: cand o sa am timp si voi avea si "malai" cu siguranta voi veni sa fac si etrierii+tamburii iar cu vopsitul integral tot la voi o voi face dar deocamdata nu e acel "malai" disponibil :( |
mai pune si tu poze cu jantele vopsite ...stiu ca ai mult de munca dar trebuie sa vada omul ce stii sa faci :D pune si pozele cu jantele mele inainte sa le pun pe masina ;) bafta!
|
2 Attachment(s)
Poze:
|
Quote:
pot veni sa le vedeti... |
Treci cand ai timp.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |