![]() |
Re: Chevrolet Lacetti 1.6 benzina Vs. Peugeot 307 HDI
lacetti este un nubira mai skump(trebe tratat ca un daewoo)
|
caM ASA E , ai dreptate
|
Quote:
|
problemele inerente de fiabiliatte care apar nu ar trebui sa surprinda pe nimeni, service-urile sunt pline de mashini chevrolet cu probleme la motor, abs, partea electrika ...
|
merg pe 307!miros prea bine.
|
hmm ... parca tot 307 ma atrege mai mult ...
|
Cam toti merg pe 307, deci crek e putin adevar aici
|
Quote:
PEUGEOT 307!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Sper sa nu am probleme de fiabilitate cu masina mea:D oricum cum zicea cineva mai devreme cam toti zic ca 307-le e mai fiabil deci poate asa este.....dar totusi astept sa fac cateva zeci de mii de km:-P si sper sa am cu ce sa ii contrazic;) oricum 307 stiu ca e fiabil am un prieten care are 50000 km si nu merge frumos cu masina si nu a avut probleme.....masina a fost in service numa la revizi......sper sa fie acelasi lucru si cu lacetti
|
eu am un laceti de 1.6 16 valve si 109cp. in primul rand are motor de opel. eu cred ca e mai bun ca un 307 care deja are ceva ani in spate ca model, iar la demaraj nu compari un diesel cu un motor pe benzina. comparati si voi motoare pe acelasi tip de combustibil. si apropo revizia de 15.000 a fost 570 ron .
|
Daca Lacetti devanseaza 307 la ceva, atunci in mod sigur o face la spatiu interior, mult peste Peugeot 307. In rest ... nu prea.
Totusi, la pretul lui, Lacetti poate fi o alegere potrivita pentru familistii cu buget redus care doresc o masina noua. |
Yo as merge pe Peugeot 307
|
Quote:
La fel si BMW,Audi sau Mercedes. Irelevant ce spui aici. Atita timp cit nu se ia in considerare pretul masinilor este ca si cum ai compara mere cu pere.O masina cu 4-5000 euro in plus are o alta calitate a materialelor si dotari. Cit despre a compara un masina cu motor de 1.6 benzina cu un 2.0 turbodiesel .... :):):) La comparatia Lacetti 1.6 benzina cu 307 ,1.6 benzina,la 400 m e posibil ca 307 sa ramina in urma,deoarece este mai greu,are prea multe sisteme pe el comparativ cu Lacetti. Comparativ cu Lacetti,307 este o masina matura ,care si-a rezolvat problemele tehnice inerente "copilariei". in plus vine din toamna pe piata 308. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning