![]() |
Re: Dacia Solenza cauta ajutor
Voi ce ziceti sa imi pun cip tuning pe a mea merita. Sa imi trimita si mie cineva un mesaj pe pm ce avantaje si dezavantaje are un cip.
|
Sa imi trimita si mie cineva un mesaj pe pm ce avantaje si dezavantaje are un cip tuning indiferent pe ce masina si motor o fi.
|
imi cam pare rau ca am vandut masinuta :(
|
Cu cat ai dat-o si ce imbunatatiri in afara de cele vizuale aveai la ea ??? Te intreb ca si eu sunt in dubii ... daca sa mai bag bani in asta sau sa am rabdare pentru alta ... Mi se par totusi prea costisitoare niste praguri sau body-kit custom ... adica ... cu acei bani faci tuning de chip + evacuare + admisie si ala chiar se merita ... iar ca aspect multe kituri sunt discutabile ... La tine mi-a placut fata masinii , atat , iar spatele ... eleronul ala a cam uratit-o ... a facut-o sa semene cu un eleron asemanator pus pe 1310 ... Bafta cu noua masina !
|
Am vanduto cu 6000E si avea evacuare Borla cap coada, jante pe 15', body-kitu care se vede filtru de aer sport, un mp3 Alpine+ 4 boxe JBL, pedale din aluminiu, schimbator viteze schimbat si imbracat in "piele" la fel si frana de mana, covorase din aluminiu, luminitele de bord schimbate din portocaliu in rosu si albastru si cam atat.
PS: ai dreptate eleronu era ca cel de pe 1310 urmand sa il schimb, dar nu am mai apucat. |
daca avea AC nu o mai vindeam
vroiam sa pun AC dar costa prea mult peste 1500E daca ai AC si servo eu zic sa o ti ca este o masina ieftina de intretinut si arata f. bine tunata :D |
fac si eu putina publicitate :D
http://www.horguemtuning.ro/news/category.php?ucat=17 |
2 Attachment(s)
o idee frumoasa pt orice solenza ......before after...trageti voi concluziile
|
cool, beton
|
ii super faina solenza dar la spate ar arta super daca ii faceai stopurile negre.la mine la solenza asa am e gri si ea cu stopurile negre.se potriveste de minune
|
1 Attachment(s)
poza cu stopurile
|
1 Attachment(s)
Si totusi ... nu ti se pare ca arata mai bine si cu mult mai legal ???? Doar asa ca idee ...
|
sa fim seriosi....limita intre legal si nelegal e FOARTE mica...... totul depinde de gust
|
Quote:
|
mda ... era totul super-ok ... te-au si premiat ... Sincer cred ca daca te plimbi juma de ora prin Bucuresti ti-o iei de nu te vezi cu stopurile alea mai ales daca e putin soare . Apoi Politia abia asteapta ... eu ma gandesc serios sa-mi pun folie autorizata ca sa nu mai aiba motive sa ma opreasca ... dar se duc pe Dambovita inca 4 mil ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning