Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LANCIA (https://forum.4tuning.ro/178-lancia.html)
-   -   Lancia Delta TD (https://forum.4tuning.ro/178-lancia/17121-lancia-delta-td.html)

uno 06-12-06 17:28

Re: Lancia Delta TD

In primele poze (cele la care nu este antena montata pe plafon) aveam suspensia de benzinar, diesel-ul fiind mai greu si era si catastrofa la comportament; Acum am arcuri+amortizoare de diesel dar tot second; s-a mai ridicat putin de bot dar tot nu e egal cu spatele; oricum cand sunt deselate rau (atat Delta cat si Prisma) incep sa se incline rotile fata(nu mai sunt perpendiculare pe sol) fiind stramb din amortizor unde se prinde pe fuzeta.

Fabulous 07-12-06 08:56

Asa e si a mea, rotile stau putin inclinate, ca la masinile care au setup pentru drift. Nu pot sa zic ca nu-mi place, defapt imi place f mult asa.

dany_cta 10-12-06 08:19

si cu uzura pe interior a cauciucurilor ce te faci ?

solutia ar fi sa "lungesti" o gaura din amortizor unde se prinde fuzeta si cand strangi sa prinzi fuzeta a.i. sa fie inclinata spre exterior. Cand lasi masina jos rotile o sa se traga in interior si ajung drepte.

rotuning 28-02-07 14:16

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 641181)
Sau era butonul de la SOS .....:lol: ... mai sti .. poate o avea si el k la BMW buton dala in caz de accident :lol: ... ;)

nu cred, pentru ca numai BMW-ul are nevoie de buton din ala :lol:

F_L_R 10-03-07 02:13

-Un motor mai interesant nu vrei la masinuta? Ce spui de un 1.6 Turbo? i ti face cu ochiul? Sau un 2.0 Turbo? ce spui i ti face acum din ambii ochi?

razvand83 10-03-07 10:40

sal
la ca bani motorasele ?

F_L_R 10-03-07 11:05

-1.6 turbo complet+cutie la 800 Leuro. Turbina de fabrica.
-2.0Turbo fara cutie dar complet la aceiasi bani. Turbina Garrett M11.

razvand83 11-03-07 10:41

merci dar nu prea merita atat investit in masina mai bine o vand si imi iau una integrala direct

uno 30-09-09 11:05

5 Attachment(s)
De vanzare !! Din pacate sunt nevoit sa vand masina, familia se mareste deci in vizor se afla un minivan.
Masina e fabricata in 1992, are vopseaua originala, motor turbo-diesel 1929 cmc, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, alarma, jenti aliaj, interior integral din piele ecologica, radio-cd mp3 pioneer cu boxe Kenwood pe fata si Vieta pe spate.
Pretul este de 1600 euro negociabil
Telefon : 0722205911 sau mail [email protected]

dirty harry 03-11-09 18:33

Quote:

Originally Posted by razvand83 (Post 638215)
sal am si eu o intrebare
am gasit o delta din 90 benzinar de 1,6 probleme ar fi cam ambreiaju din cate am vazut
intrebarea e ca am mers cu ea si s-a aprins un led rosu in bord jos spi parac zicea nu mai tzin minte are careva idee ce semnifica?proprietarul cika nu stie

Chiar sunt curios.
Vezi sa nu fie bazaconia aia de buton care zice "schimbaaaaaaa, schimba mah, ca vomit pistoane!":lol:
(serios acum, la unele modele ti se aprindea un bec sa schimbi treapta de viteza, sa mergi mai economic)
La ambreiaj s-ar putea sa ai noroc, mi-a zis si mie un mos odata: cica era boala genetica, simeringul de la priza tinea o turaaa...si jumate, dupa caaare dadea ceva ulei pe disc, cat sa zici ca patineaza.:-P

Uno, sa-ti traiasca!
Nu ma pot abtine insa: mai bine luai si motor ca al ei...cred ca te costa mai putin.

dirty harry 03-11-09 18:54

Uno, ai mail.

All times are GMT +2. The time now is 03:32.

- Copyright 2026 4Tuning