![]() |
Re: Lancia Delta TD
In primele poze (cele la care nu este antena montata pe plafon) aveam suspensia de benzinar, diesel-ul fiind mai greu si era si catastrofa la comportament; Acum am arcuri+amortizoare de diesel dar tot second; s-a mai ridicat putin de bot dar tot nu e egal cu spatele; oricum cand sunt deselate rau (atat Delta cat si Prisma) incep sa se incline rotile fata(nu mai sunt perpendiculare pe sol) fiind stramb din amortizor unde se prinde pe fuzeta.
|
Asa e si a mea, rotile stau putin inclinate, ca la masinile care au setup pentru drift. Nu pot sa zic ca nu-mi place, defapt imi place f mult asa.
|
si cu uzura pe interior a cauciucurilor ce te faci ?
solutia ar fi sa "lungesti" o gaura din amortizor unde se prinde fuzeta si cand strangi sa prinzi fuzeta a.i. sa fie inclinata spre exterior. Cand lasi masina jos rotile o sa se traga in interior si ajung drepte. |
Quote:
|
-Un motor mai interesant nu vrei la masinuta? Ce spui de un 1.6 Turbo? i ti face cu ochiul? Sau un 2.0 Turbo? ce spui i ti face acum din ambii ochi?
|
sal
la ca bani motorasele ? |
-1.6 turbo complet+cutie la 800 Leuro. Turbina de fabrica.
-2.0Turbo fara cutie dar complet la aceiasi bani. Turbina Garrett M11. |
merci dar nu prea merita atat investit in masina mai bine o vand si imi iau una integrala direct
|
5 Attachment(s)
De vanzare !! Din pacate sunt nevoit sa vand masina, familia se mareste deci in vizor se afla un minivan.
Masina e fabricata in 1992, are vopseaua originala, motor turbo-diesel 1929 cmc, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, alarma, jenti aliaj, interior integral din piele ecologica, radio-cd mp3 pioneer cu boxe Kenwood pe fata si Vieta pe spate. Pretul este de 1600 euro negociabil Telefon : 0722205911 sau mail [email protected] |
Quote:
Vezi sa nu fie bazaconia aia de buton care zice "schimbaaaaaaa, schimba mah, ca vomit pistoane!":lol: (serios acum, la unele modele ti se aprindea un bec sa schimbi treapta de viteza, sa mergi mai economic) La ambreiaj s-ar putea sa ai noroc, mi-a zis si mie un mos odata: cica era boala genetica, simeringul de la priza tinea o turaaa...si jumate, dupa caaare dadea ceva ulei pe disc, cat sa zici ca patineaza.:-P Uno, sa-ti traiasca! Nu ma pot abtine insa: mai bine luai si motor ca al ei...cred ca te costa mai putin. |
Uno, ai mail.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning