![]() |
Re: E46 - 2000!
am primit un telefon de la mecanic, suspensia se potriveste perfect, a mai ramas aproape "1 deget" intre cauciuc si caroserie! am sa revin cu poze diseara!
|
3 Attachment(s)
Aseara am ajuns cam tarziu acasa, atasez pozele cu suspensia montata si o poza mai veche cu masina stock!
P.S. Stopurile si semnalele urmeaza sa fie schimbate cu semnale negre pe led! Jantele le am deja dar inca nu le schimb....astept o minune sa mai astupe gropile, ca se pare ca cei de la drumuri intarzie! (Jantele din poza sunt pe 17 ...si sunt de vanzare!) Pareri? |
arata foarte bine ;)
|
Quote:
|
E46 - 2000!
super misto da cu suspensie sport!! cat ai dat pe ea? spor la modificat in continuare!
|
Quote:
|
arata din ce in ce mai bine.dupa ce pui si restul va fi categoric alta masina.
|
Arata mult mai bine cu noua suspensie. Dupa ce pui stopurile va arata foarte bine. Un inceput frumos pentru e46;).
|
Quote:
astea...pe saptamana viitoare... |
2 Attachment(s)
O intrebare, oare stopurile nu le pot monta eu? sau sunt greu de montat? ...cam cat costa montajul pt stopuri? + semnale laterale si semnale fata?
si inca ceva ... joi imi ajung stopurile pe LED sunt rosii cu alb, dar mi`am cumparat o folie fumurie pt stopuri, si as vrea ca produsul finit sa arate ca in poza atasata! ...pareri? ...am atasat si o poza cu semnalizarile pe fata, fumurii + LED! |
le poti monta tu singur fara nic o problema...fa-ti putin curaj si o sa fii satisfacut de munca depusa pt masina ta!
|
Quote:
Este cineva care poate sa`mi spuna exact cum se inlocuiesc alea de pe aripi? si alea din fata de langa far? ce trebuie facut exact? pas cu pas! ms |
https://www.youtube.com/watch?v=gwgYvEu7atY
in link-ul de mai sus ai cum sa schimbi semnalele de fata...numai ca la modelele europene,nu este surub,cum este in link(model SUA)...este o cleme care apesi cu o surubelnita inauntru! |
Quote:
|
pe spate...tragi de plasticurile alea negre,scoti mufele...desurubezi triplele si le pui pe celelalte la loc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning