![]() |
Re: auto-poezii ... cu si despre masini
foarte tare frate, esti fenomenal. am ras de m-am prapadit =))
|
1 Attachment(s)
Mersi mersi ... si eu am ras cand am recitit-o :lol:
Am reusit sa dau edit ... m-am mai jucat putin intre timp Tr tr tr ... abantul Mi-am luat traby de hartie E usoara ... sa se stie Bate vantul ... ia viteza Face si o japoneza O tunez doar cu carton Sa arate mai beton Paraie si pocaneste Zici ca acu' se rasfoieste O scot la plimbare apoi Usurel sa n-o indoi Tin la ea ca e a mea Si n-am bani de altceva Parc-as da-o la Remat Pe cuponul cel cautat Dar e piesa de muzeu De o ai ... te crezi un zeu Daca vreau sa o tunez Cu foarfeca o decapotez In fata o decupez Motorul sa-l aerez Si o las usor de spate Daca ii dau vreo doua coate Si de ii mai dau si-un dos O sa merg cu ea pe jos Ii pun o janta BBS Si una de Mercedes Si o sigla de BMW Ca sa vada lumea bre Si ii mai pun pe luneta Mare si frumos: "VEDETA" Si la numar ii pun "VIP" Ca sa te chiorasti un pic Ies cu ea la rondu unu Imi zice lumea nebunu O umplu cu floricele Sa agat fetele cu ele Cat face ea pan' la suta Incepe benzina sa puta Macar consuma putin Ca doar na ... o intretin |
M-ati corupt si pe mine cu poeziile astea :lol: ..
Imi place sa vorbesc de masina mea De cate ori am ocazia, Ca-i tunata fuge bine, Si-o mai bag la cate-o linie Si-i mai dau pe-autostrada De fac gaborii boala Are NOS si are jante Si da bine in miscare Sunet gros de do major Rupe franele fraierilor Dar are un defect Nu vrea sa mearga'ncet Ea vrea numai limitare Si viteza cat mai mare Si mai dau si un burnout Zice lumea ca-s bolnav Si las frate'un fum in spate De afum strazile toate Cheama lumea si pompierii De la fumul de Pirelli Stiu ca e cam praf poezia dar e facuta ieri noapte pe la 3 dim :lol: Inca una : Ma opreste-un cap de creta Zice c'am masina cam suspecta Si-ncepe a tuna,a tuna si fulgera Si-a se lua de rabla mea Ca am folie,c-am jante Si ca sunt neomologate Si ca s-aude gros C-am lasat-o prea jos Zice ca am facut curse ilegale Si cerculete in parcare Asta ie m-a prins , Cam m*ist dom' politist.... :lol::lol::lol: |
Hai ma ca sunteti buni!
Tot asa! De Dacii nu zice nimeni nimic? (de bine) |
Am incercat eu ceva ... "de bine"
Ce parere aveti? Ca inspiratie am folosit masina de mai jos: https://www.4tuning.ro/tuning-4/masin...ania-4675.html Dacia - Gordini concept Am si eu Dacia frate Arata de pici pe spate Si sa nu zici ca glumesc Am si poze sa dovedesc Ea este Lady Gordini Arata de-ti sar bikini Are aripi evazate Sa intre jantele late Evacuarea e scurtata E toata dintr-o bucata Si i-am pus sigla Renault Si nu-i pusa la misto Pentru ca are inima mare Masina asta in dotare Are inima de Gordini Ce facea pe vremuri rechinii E umblat pe la chiuloasa Trage ... e nesanatoasa I-am pus alt radiator Chiar si alt alternator Merge numai in sase mii De sperie multi copii Am umblat pe la bujii Cu totul m-a dus 10 mii Am bagat bani si nu regret In a mea Dacia - concept Ma stiu toti prietenii Cu a mea Dacia Gordinii |
sigur nu vrei sa scrii o carte de poezii auto:))?
|
Re: Poezii - cu si despre masini
continui ideea lui mitza mtb, asta dupa o pauza mai mare :D
Trageti pe dreapta Ma opreste un capitan Cu IQ-ul de cioban Din ala de are bulan Si trei clase intr-un an Imi cere act de identitate Se uita un pic la roate - Ia scoate tu si permis ... Io nu am nimik de zis - Folia-i omologata??? - Da frate ... toata, toata!!! - Ia cauta si talon - Il am acasa ... pardon!!! Da-mi amenda un milion Mai bine decat pieton Se mai uita ... face figuri In capul meu ... injuraturi - Ia zi ... tu ai rezerva? - Cum sa nu domn cap de creta Am si trusa ... extinctor Si o jacheta ... multicolor - Ce-au patit stopurile tale?? - Nimik frate ... sunt legale Am fost doar la un gratar Au stat aproape de jar - De ce o tii in relanti? - Domne nu vezi ca sunt copii ... Vrei sa ii sperii pe toti Sa se ude la chiloti ... - Dar cu bata asta ce faci? - Ma scarpin cu ea intre craci ... Da matale in tot te bagi?? Scutur cu ea ghinda din fagi Ia zi sefu ... nu ti-e sete Sau nu ai pofta de fete Ia d-aci o cola mare Ca tot e o zi cu soare Sa traiasca, capitanu' Sa ne mai vedem la anu'! |
Am scris-o de mai demult cu dedicatie pentru Alexeni ... Etapa II
Alexeni Si am fost la Alexeni Un fel de mic Otopeni Sa ne dam pe la legale Sa n-o alergam in parcare A fost soare, a fost praf Masini bune sau pardaf Toti ne-am dat si ne-am distrat Si la fete ne-am holbat Mai un mic, o bautura Mai dadeai iarasi o tura Mai dadeai o provocare Ramaneai cu ochii-n soare. Pentru urmatoarea etapa sper sa fiu mai inspirat. :D |
Intradevar ........ Ploiesti ......... orasul lui Caragiale si a poetilor nedescoperiti :lol::lol: tineti-o tot asa baieti :twisted::twisted::lol::lol::peace::censored::cens ored::drunk::drunk::drunk:
|
Bv ALexone!.. Apropo, ai facut frumos JHB-ul il stiu de cand eram eu mic aveam vre-o 13-14 ani ma tot uitam la el... Sa sti ca cel care la avut a tinut foarte mult la masina...
|
Simpatice rau poeziile..Keep it up :bd
|
Accidentu'
Prin Constanta pe DN-u Cu-n BMW m-am ciocanit Am pus frana cam tarziu si-n cur eu l-am pocnit Si incerc sa imi amintesc oare ce dracu am facut Soarele ma bate-n cap si nu ma ajuta ciar deloc Este Atanu' langa mine sa imi spuna cum a fost Nu am bani in buzunare , de platforma chiar deloc Si permisu' lu atanu' l-am dat de bani in loc Suntem singuri aici la mare , n-am la cine s-apelez Mama , mama pune-mi bani , simt ca innebunesc Mama , mama pune-mi bani , si-acum jelesc. Golfu' meu de promotor s-a dus draq pe obor Am strambat masina rau si imi vina ca sa mor Pe platforma golful l-am suit si la drum noi am plecat Noi pe drum cand ne-am oprit , Atanu' s-a inpiedicat Si din buzunarul lui telefonul a sarit Dupa faza asta pe bogdan de telefon l-am oparit Dupa doua luni Dupa doua luni si-o zi Uite vremea ca veni Cu golfu ca sa ma plimb De masina buna sa-l alint. Are faruri cam tunate , De Dectane fabricate. Pleopa de la Matting frate . Masca si ea de la JOM Arata si ea a masina de om Jantele nu le-am atins Bad-boy-ul la loc la prins Culoarea , un portocaliu aprins Va iesi la fel v-am zis . Ba acum chiar cu tupeu Cu Play Stationu' in "terpedeu" Cand te joci cu el de zori La curse n-ai cum s-o omori Ca e faina , e lucioasa La greu nu prea ma lasa E masina misto , de show Cu ea ma port ca un ou Motoru' nu e simpatic Uneori mi-e antipatic Cu 90 de cai , usor Nu-i masina s-o omor Si ca sa inchei mai frate Ca acu le-am spus pe toate E portocala , Limuzina Nu de curse ci vitrina. |
Bravo! Foarte tare ... banuiam eu ca zace ceva in tine ...
|
Quote:
|
Quote:
@ Alexone : asta e nimic Paunescu... Dumnezeu sa il ierte ! Unu dintre putinii romani adevarati. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning