![]() |
Re: E36 - o matza blanda
Quote:
|
cred ca e cea mai buna idee.desi o sa fie mai nasol la gropi o sa ai alta multumiri.daca iti pui pe 16 sunt convins ca in 2-3 luni vrei sa le schimbi fiind prea mici
|
Quote:
|
frumos foc pisoiul sa al stapanesti sanatos si fara evenimente rutiere
eu sunt anebunit dupa culoarea alb cum este al tau am si eu un coupe dar este negru |
Quote:
Si eu sunt inebunit dupa coupe-ul de culoare neagra :D Bafta multa in continuare si sa-l plimbi sanatos :wave: |
merci si eu
|
Salut ... frumoasa matza ta si mai ales cum ii sta alb e senzatie ...
sa ai grija de ea si fara incidente neplacute ... chiar i-ar sta bine cu niste jenti pe 17" si de restu cum permite bugetu pe prafu asta de afara ... Mi se pare ca te-am vazut o data prin rahova pe salaj la un service , erai pe partea electrica intrebia de ceva sau ma insel ? Numai bine .. |
Quote:
Si tu sa ai grija de a ta si la fel , fara incidente neplacute ! Bafta multa ! Apropo ...in legatura cu jantele sunt sigur ca i-ar sta bine cu 17' , am sa vad ce o sa fac in privinta asta :twisted: |
Vezi ca daca ii pui jante pe 17" iti creste consumul si pierzi cp datorita motorului mic.Eu pe 1.8is 140cp simteam o diferenta considerabila intre jantele pe 15" si alea pe 17"
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Poze de primavara
|
Felicitari pt matza! si eu am una alba, acelasi motor...cam cat ar fi un eleron cum ai tu? si de unde as putea face rost??
|
Quote:
Bafta multa cu matza ta :D ! |
4 Attachment(s)
As dori sa schimb jantele de pe masina mea echipate cu cauciucuri 205/55/16 jantele au Et-ul 20, 5*120 , le schimb cu jante de 3-er adica cu ET-ul minim 35 si cauciucuri cat de cat bune ...................nu ofer diferenta !
jantele sunt de E39 special edition ! |
scuza-ma ca te contrazic dar sunt nicio "special edition" sunt jante clasice de BMW...au fost puse si pe e39 si pe e46
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning