Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   poze cu bora TUNING (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/17039-poze-bora-tuning.html)

bennygalea 20-05-06 07:18

Re: poze cu bora TUNING

1 Attachment(s)
mai ashteptam poze cu mashinile voastre...
apropo ce parere aveti de jantele astea pe 17'' ?... le-as pune pe bora... merg sau sugerati voi alceva...

No_speed_limit 20-05-06 12:03

care jante pe 17" ?

bennygalea 20-05-06 20:07

Quote:

Originally Posted by No_speed_limit
care jante pe 17" ?

jantele sunt cele din imaginea de mai sus

No_speed_limit 21-05-06 17:24

Scuze, nu imi aparuse poza. Sunt frumusele, dar acum depinde si de banii care ii dai pe ele. Mai mult imi plac Wolfrace :P

bennygalea 22-05-06 11:55

astea sunt la 130 de euro bucata/ 17"... pune o poza cu Wolfrace si zi si un pret

No_speed_limit 22-05-06 15:11

3 Attachment(s)
Am pus poze cu jantele si mai sus, dar le mai pun o data. Sunt Wolfrace Mattrix chrom pe 18" si ajung cam 400euro/bucata fara cauciuc. Asa vreau yo sa pun pe masina mea, am dat deja avans pentru ele si curand voi baga masina in service pentru schimbarea look-ului.Am sa revin cu poze cand va fi gata ;)

Xender 22-05-06 15:20

Quote:

Am pus poze cu jantele si mai sus, dar le mai pun o data. Sunt Wolfrace Mattrix chrom pe 18" si ajung cam 400euro/bucata fara cauciuc. Asa vreau yo sa pun pe masina mea, am dat deja avans pentru ele si curand voi baga masina in service pentru schimbarea look-ului.Am sa revin cu poze cand va fi gata ;)

Jantele astea is f faine si dau foarte bine pe Bora! Numai ca e si pretul pe masura...Da daca ai banii pt ele zic sa le pui, pt ca sunt super.

Xel'Naga 22-05-06 16:06

Misto JANTELE , NO SPEED Limit dar chiar asa scumpe nu mi-as mai lua ... mi-a mancat masina o groaza de bani ... Eu o sa imi iau niste MAK Matrix Mirror Racing Sport pe 17 '' . ( sunt cam 200 Eur bucata - sunt polisate si in forma de stea ) ... o sa pun si poza ... SUNT BELEA :lol:

T.rac3Er 22-05-06 16:45

6 Attachment(s)
mi se pare mie sau nu am vazut postat de nimeni pana acum nimic de la zender. kitul racer.

No_speed_limit 22-05-06 19:49

hai mah chiar trebuia sa strici tu toata surpriza??? asa vreau eu sa-mi pun spoileru' pe spate doar k cu 4 tevi :P

bennygalea 22-05-06 20:02

Quote:

hai mah chiar trebuia sa strici tu toata surpriza??? asa vreau eu sa-mi pun spoileru' pe spate doar k cu 4 tevi :P

nu eshti singuru ca vrei spoileru ala pe spate sau ma rog ceva asemanator...
jantele sunt suepr marfa imi plac dar sunt o groaza de bani dar daca ti le permiti go on si ashteptam sa le vedem pe mashina... ce balon bui pe jante de 18 '' te-ai gandit la cat de ''sanatoasa'' vor fi pe mashina la drumurile noastre?

DjVictor 22-05-06 20:20

Ba ! Misto masinile voastre ... si a mea incurand ... m-am gandit sa-o incalt cu niste jenti wega 17" oferite de vw , din pacate nu am gasit poze cu asest model pe net sa pun , dar sunt misto in 5 spite si pretul e bunicel 3 mil de janta ! Vreau niste pareri despre jante si despre modelul Pionner DEH P5800MP pretul e aprox 9 mil ! Thanks ....

Xel'Naga 22-05-06 23:56

Tocmai mi-am luat jantele pe 18'' cu caucioace Toyo pe 225 / 40 R 18 ... poze curand promit ... asa ca premiera pentru 4 Tuning Oradea :lol: .... Sal all si ne mai auzim ... :D
Faza tare o sa o vedeti acolo ... SURPRIZA ~!! ;)

No_speed_limit 23-05-06 09:52

Cred ca am sa-i pun cu balon de 35. Referitor la bani, fac si yo ceva economii pt a schimba jantele, spoilerele, culoarea si restul ;) Iar despre drumurile noastre, nu prea ma intereseaza pt k am full casco pe masina, inclusiv pe piesele de tuning :P Poze am sa pun dupa ce ii schimb complet look-ul :D

orlando 23-05-06 11:03

Masina ca asta are cineva din bucuresti si este din Insane racers ;) fa acolo o intrebare si sigur ti se va raspunde ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:54.

- Copyright 2026 4Tuning