![]() |
Re: Donatie sange - Luca Nicoleta
maine dimineata la 9?
nu-s sofer profesionist,doar ca din Potigrafu vin cu rabla al carei sofer sunt,si am nevoie sa ma intorc si inapoi,daca vad ca sunt ametit trag un pui de somn in masina si plec dupa,si eu stiam ca tre sa halesti niste "ciocolati" ceva... |
Quote:
Al dreaq te-ai tatuat cu tus de copiator.hahahahahahah |
Razvan ne roaga pe toti de pe club, sa mergem maine sa donam sange, e urgenta maxima, are nevoie de sange mult ptr operatie, maine o opereaza pe prietena lui, ea aflandu-se intr-o stare foarte grava.
Astazi din ce am inteles de la el, nu a fost decat o persoana care a donat sange ptr Nicoleta. Eu cu aco am ajuns tarziu si era o agomeratie infernala, nu aveam cum sa stam ca stateam degeaba la ora aia, nu ne mai lua nimeni sange. Rugamintea este daca doreste cineva sa ajutam colegul si pe prietena lui aflati in mare suferinta, sa ne intalnim dim la 8 la centrul de transfuzii de pe sos vestului, vis a vi de ACR-scoala de soferi, e necesar sa fim la prima ora, cum am zis maine o opereaza si are nevoie urgenta de sange. Nu uitati dragi colegi ca Doamne fereste oricare dintre noi putem fi in aceasta situatie. Centrul se deschide la 8.30, dar sa fim acolo pana in 8.30 ptr a fi primii. Se poate manca dim inainte de donare, nu se bea cafea si nu se fumeaza. Daca doreste cineva sa stabilim ceva ptr maine dim, daca nu, ne vedem direct acolo. |
Quote:
|
la 8 fix ?
|
La 8 e bine, sa fim printre primii ca se aglomereaza rau apoi si are nevoie de sange dim ptr operatie.
|
o sa incerc ceva in seara asta la centru....dar nu promit nimic....
poate e ceva pe stoc.... |
vin si eu
|
ok la 8 ... 8 si ceva fix , ne vedem acolo
|
La 8 o sa fiu si eu acolo.
|
va multumesc din suflet la toti..... BTB daca vrei te asteapta sora mea maine dim acolo,va multumesc mult,sper sa ma pot baza pe voi.....:sad::sad::sad:....voi reveni maine cu vesti.....bune sper. 0767 490 111 asta e nr meu,daca aveti nelamuriri.
|
Quote:
|
[email protected]
baga sa vb cu ea.ms mult |
Maine dimineata o sa fiu si eu si inca un prieten de`al meu sa donam.
|
Desi nu cunosc pe nimeni ... PH 08 WRA va sustine ... maine dimineatza sunt prezent cu tovarasul meu RKU pentru donatii... si sunt de parere ca daca noi nu ne ajutam intre noi ... nimeni altcineva nu ne va ajuta :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning