![]() |
Re: Golf 2 - FDM
8 Attachment(s)
au venit si pozelee...
+cateva poze cu interiorul ;) |
frate e crima masina! n-o vindeee!! pe bune e super frumoasa.
in alta ordine de idei... nu-mi gasesti si mie o trapa ca a ta? :D eu am luat masina cu asa ceva montat, dar s-a facut praf si trebuie schimbata. partea naspa e ca nu am cu ce s-o schimb. am cautat peste tot in oras si nu mai aduce nimeni asa ceva... :( |
frate...nu o mai vand, vreau sa o bag in...modificari serioase:lol:
da c a patit trapa ta? cum s-a facut praf? c are? curge apa?e urata? |
De unde ai pleoapa aia?Si eu vreau
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
d pleoapa nush c sa-ti spun BLONDULE, insa pt crsti...e trapa luata din vitan(bucuresti) si pusa cu mana mea p masina;) cu batutul soarelui in cap....a mea e ionizata si i-am mai pus si un strat d folie inchisa :D.
Azi am mai facut nishte poze....FDM |
of... vitan... eu sunt din constanta :( oare se mai gasesc pe acolo, merita deplasarea? pe la ce pret sunt? si cum ai reusit s-o montezi? cu ce ai taiat?
|
da la voi in ct nu snt magazine d'astea? imposibil sa nu se gaseasca si la voi.
am montat-o sg, am masurat(d mai multe ori) am taiat(cu un fierastrau electric) si am montat-o ( cu grija :D) |
serios ca magazine avem, dar nu mai aduce nimeni, din motive pe care nu pot sa le aflu... si chiar trebuie s-o schimb. la vitan cat ar costa asa ceva? poate trimit pe cineva sa-mi ia de acolo...
|
hai sa dau si eu niste sfaturi... in general imi place masina .....
dar.... scoate abtipildurile alea cu stegulete... de pe spate... ca nu da deloc bine ... si incearca..... o masca cu 2 faruri.... si fara sigla VW.....arata muuult mai tare... ! eu spun ca asa ar arata cel mai bine..... bafta |
Quote:
|
bravos :D hai sa vedem ce iese ! sa faci poze...
|
d voie, d nevoie tre sa bag masina in reparatii...m-a lovit unu. mi-a infundat putin usa. si nu am nici casco si nici asigurarea lui:(( las k dak tot o bag..ii schimb si culoarea si....las k o sa vedeti voi.
apropo...c culoare sa o fac? snt nehotarat! |
pei la ce culori te-ai gandit? :)
|
pai....sa o fac tot alba..un alb alpin sau.. un albastru egee, un albastru perlat(cam cum se aprind pedalele), turqaz, rosu aprins, violet, cameleon, galben:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning