![]() |
huh...
Quote:
Quote:
|
Ehhhh... gaseshti tuh!! :D
|
mai bine te plimb eu 2 ani :lol: :lol:
|
:lol: uite vezi... ai gasit DEJA! Tzi`am zis eu k ai SUCCES!
:P |
uuu.. sounds great!!! :lol: dar nu tre sa ma plimbi 2 ani ... :wink: ci doar 1 !!!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ciao |
Din pacate mai avem mult de asteptat pana sa fie si la noi asa ceva.. lasa k trece timpul repede :lol:
|
eu zic ca o bicicleta e cea mai indicata pana la 18 ani :D :D :D
|
aaaa si daca vreti un tuning la motor mai mancati niste vitamine :D
|
:)
2 Attachment(s)
In primul rand:CJ-01-WOB:ATV-ul care l-ai pus U aici pe site se conduce numai cu B (adik toate ATV-urile numai cu B) ! Hai ca va arat eu cum vrea Eryka !
|
mai donhacker, vwu` asta buggy de-l prezinti tu pentru erika se conduce inca din 1956 cu B. mai cauta! apreciem totushi efortu` tau.
:lol: |
:)
skuze meck.Merci de observatie.
|
Sincer ash vrea sa vad o liniutza intre 2 masini deastea...=)
|
o masina romaneasca care se incadreaza e....... lastunu
asta e regula aia SUBCATEGORIA B1: autovehiculul cu trei sau patru roti avand masa proprie peste 400 kg, dar nu mai mare de 550 kg, si echipat cu un motor cu ardere interna cu capacitate cilindrica mai mare de 45 cm 3 sau cu orice alt motor cu o putere echivalenta ori cu viteza prin constructie mai mare de 50 km/h; si date tehnice despre lastun An de aparitie: 1988 -Dacia 500 A trecut cu brio toate testele de manevrabilitate, de rasturnare, de franare, de vant lateral sau de impact -Greutate: 525-550 de kilograme -Motor cu 2 cilindri raciti cu aer (22,5 CP) -Consum: 3,3 l/100 km -Viteza maxima: 106 km/h -Capota motor si hayonul spate (capacul porbagajului) din fibra de sticla si panouri de usi din material plastic -s-au vandut circa 6.000 de exemplare in 4 ani deci cei care vor masina........ la 16 ani lastun scrie pe ei..... si e si ieftina daca gasesti:D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning