![]() |
Re: dacia 1310 tx CT 72 UBY
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu e a mea o aveam in curte la un baiat
|
Quote:
Maşina īmi place cum a ieşit, bravo... O sugestie: Bagă tipsul ăla de la tobă mai īn interior... |
ms gabi .....tipsu de toba e bagat de forma momentan....incama gandesc cum sa il pun pentru ca ma cam incurca duportu de care vine prinsa toba de caroserie......bara de pe spate ....caut una in perfecta stare si pana cand o voi gasi ma gandesc cum voi astupa lateralele......
|
Quote:
|
A iesit bine masina...
|
Arata foarte bine acum fata de cum arata in primele poze,felicitari.Vezi ce faci cu bara spate ca arata tare ciudat asa fara flapsuri din lateral.
|
foarte frumos a iesit daciuta..bafta cu ea in continuare
|
Nu pui ma nici un flaps lasa ca iti arat cum aranjam bara sa dea super bine..ti minte ca ti-a zis xubu cum a facut..asa facem si noi si iti mai arat ceva sa vina bine.Tre sa facem si farurile alea sa vina mai in exterior ca arata aiurea si tipsu ala il iau si ti-l arunc cat vad cu ochii daca te mai prind cu el.Punem o toba calumea..oi fi tu makidon zgarcit dar te carpesti putin sa facem ceva calumea.hai ca vin si stikarele ;) si mi-au mai venit cateva idei.
|
salutare,a iesit bine masina, am vazut ca discuta ren`u de super dacia mea:))).punei bari nergre si o astupi si m`ai misto cu sudara cutare cutare.daca vrei bari negre daca nu ...cum am eu tiganie:)))).app nu aveti o planetara buna,iar stau 3 luni cu ea pe dreapta.
|
Lasa ma ca nu iti laud masina ci bara :)) Ghetule hai la remat ca si mie imi trebuiesc doua :)) ca ale mele fac floricele cand merg cu ea...nu mai au viata lunga :D
|
5 Attachment(s)
si akum bag niste poze cu proiectoarele primite de la fratele meu Renu(yoj) care ma ajutat foarte mult ....iesea din tura de noapte de la munca si venea la mine sa ma ajute......traiasca fratele......
|
Fratili meu ;)...bine ca nu ma vad de ala cu tricoiu portocaliu..sa mi se vada mufa de adormit :))
|
O iei pe urmele lu RENU cu ghenaria aia de toba... in rest simpatica masina
|
10 Attachment(s)
niste poze cat de cat mai noi
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning