![]() |
Re: Siteul Lockerz.com
Care v'ati inscris la redeemul special de pe 25?
|
eu nu am destule puncte pt redeem, probabil luna viitoare:>
|
Eu am dat pentru 3 sanse...vreau un psp...sunt curios ce prind;))
|
nici eu nu am destule pct momentan ......DK sa ne tii la curent sa vedem ce iti iese!
|
Pentru amatori :) - http://invite.lockerz.ro/?id=PaulTeo
|
Daca la americani in Pennysilania e 6:00 pm la noi ce ora e?1:00 am cumva?:-s...sper ca nu, ca atunci e reedemul special...:(
|
inca nu m-am interesat despre redeem, am deabea 64 PTZ:))
|
Member Apreciation Redemption va fi Joi spre vineri (25-26) in 3 Wave :
1st wave: 1:00 - 2:00 2nd wave: 3:00 - 4:00 3rd wave: 5:00 - 6:00 Alea sunt orele Romaniei Daca ai luat 1 sansa participi la wave 3 Daca ai luat 2 sanse participi la 2 si 3 Daca ai luat 3 sanse participi la 1, 2 si 3 |
la mine nimeni nu a primit invitatia!Nu stiu ce are de nu merge..
|
Multumesc Paul :D...JuST_GiuGiu... eu am dat 2 invitatii marti si au ajuns imediat ...mai incearca ...probabil e din cauza redeemului...sunt curios daca prind ceva la noapte :)
|
Cu placere,
Multa bafta in noaptea asta, eu imi incerc sansa la redeemul general :). |
Multumesc :D...ultimul redeem la care am participat(31 dec) a avut loc pe la ora 1:30-2:00 noaptea la noi...poate se va desfasura tot pe la aceeasi ora si acesta :D..bafta si tie ;)
|
Parerea mea e ca asta e o mare teapa. Chiar daca se dau premii....din n oameni care intra acolo cred ca maxim 0.1% primesc ceva. Decat sa va pierdeti timpul asa mai bine lucrati si va cumparati bilete la loto de banii pe care ii faceti...e cam aceeasi chestie :)
|
Quote:
Plus de asta ca o fii ca nu o fii vedem atunci cand acumulezi pct necesare:twisted::twisted: |
Nici sa nu mai aud de lockerz...in primul wave de azi noapte am scris prea greu informatiile si nu am mai prins nimic,al2lea a fost la exact 3 fix ,eu nefiind atent a trecut si acesta,iar la al3lea wave se blocase siteu pt toti romanii(nu stiu daca s'a mai blocat si la altii)si nu am reusit sa prind nimic,iar cand si'a revenit deja erau toate premiile terminate,deci o mare escrocherie...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
- Copyright 2026 4Tuning