![]() |
Re: Machetele mele (moto) - akastf
Sunt si la 1:18, dar sunt destul de nasoale.
|
foarte frumos atv ....de unde il ai ?....si motocicletele foarte bine realizate dupa cum se vede in poze , bv bv bv !
|
8 Attachment(s)
@CoCoBistrocel : ms de apreciere, din carrefour l-am luat acum 1-2 ani
Suzuky GSX 1300R 1:18 Maisto - cumpar platforma pentru ea (cum e in ult 2 poze) Kawasaky ZX14 1:18 Maisto
|
Quote:
Quote:
ZX14 il am si eu, tot pe rosu, si este foarte misto. Eu o alint "purcica", pentru ca e "grasa" rau :-P |
BUSA :)
Nu trebuie sa fie de la busa platforma...dar trebuie musai sa aiba "U" dela ...nu cum e sistemul clasic de prindere cu surub direct infiletat in motocicleta. Busa nu are filet sub ea. Si as vrea si o platforma clasica pentru un Ducati 1098 1:18, Maisto |
Am inteles. Ma uit ce am acasa si iti dau un PM. :wink:
|
7 Attachment(s)
Race bikes :)
prezentarile pe rand incepand de maine |
chiar foarte foarte frumoasa colectia ta...sunt innebunit dupa R1, caut de foarte mult timp..si R6 .. daca le gasesc pe ambele sunt cel mai fericit :D .. mai sti cumva de unde ai luato ?
|
Eu am avut si R1, si R6, cel din urma ajungand la cineva in Bucuresti. Din cate-mi aduc aminte, R6-le l-am luat din Real, la ~ 25 lei :roll:
|
Quote:
|
incercat si pe la carrefour/cora/metro/selgros...R1 sau M1 (asta e race bike)
|
Am căutat platformă cu prinderea de care ai nevoie, dar se pare că am aruncat totul :roll: Peste o oră plec spre Bucureşti şi o să caut într-un Petrom/OMV o machetă cu sistemul ăla de prindere. Eu iau macheta, tu platforma, şi suntem amândoi fericiţi :-P
Dacă ajungi azi la Romexpo, dă-mi un telefon la 0767.572.569, să îţi spun dacă am găsit. |
5 Attachment(s)
Honda RC211v (Telefonica Moviestar) Sete Gibernau 1:18
Ducati 999 F05 (Xerox) James Toseland 1:18 @Gabi : am incercat sa te sun dar aveai telefonul inchis... |
Iar eu n-am avut cum să te sun pe tine, pentru că n-am reuşit să găsesc numărul tău de telefon.
Luasem un BMW R1200C care are sistemul de prindere care îţi trebuie ţie. |
nu-i nimic...noi sa fim sanatosi...ocazii s-or mai ivi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning