![]() |
Re: Desenele mele - sergiulik90
Ms ANDR31. :D O sa mai accentuez mediul inconjurator si mai finisez desenul un pic ca m-am grabit sa-l pun.Nu am avut mult timp azi.
|
bravo sergiu !!!! ti-a iesit foarte frumos ! si pararea mea este ca lambo`ul este cea mai frum. masina desenata de tine
|
frumos desenul dar e gresit spatele :D
|
1 Attachment(s)
Ms. :D Am facut rost de scaner in sfarsit ! Asa ca postez poza din fata a LP-ului, urmand ca mai incolo sa vina si spatele. Mai are nevoie de putine finisari.
|
ce bine arata daca nu`i greseai perspectiva :| la fel si spatele
|
ce fain ii numai ca ii cam mare parbrizul
|
3 Attachment(s)
Inca un examen si vine vacanta. :D Asa ca am pregatit un STi. Este inceputul inceputului. Plus ca pe ecran, poza scanata isi arata greselile mai bine decat pe foaie, deci fiti blanzi. :)
De asemenea, postez inca odata doua desene dragi mie, de data asta scanate si gadilate in Phososhop in ceea ce privesc culorile, lumina etc. Sper sa nu deranjez cu reluatul lor. |
Ai ce imi plac mai ales ultimele doua
|
1 Attachment(s)
Fata este in reconstructie.
|
1 Attachment(s)
Schita finala, inainte de coloratul caroseriei. Am obiceiul de a lasa rotile la final si faruri/stopuri etc. :D
Urmatorul post va fi cu masina gata si sper eu cat de curand. |
1 Attachment(s)
Sunt cateva greseli la acest desen. Toate liniile rosii care se duc spre stanga trebuiau sa se intalneasca intr-un punct undeva pe linia verde (chiar daca acel punct se afla in afara foii). La fel si cele care se duc spre dreapta. Aceste puncte se numesc puncte de fuga (perspectiva la doua puncte de fuga).
Nu te grabi cu hasura, repara aceste greseli acum, pe urma este posibil sa iti para rau. Daca construiai totul, cu siguranta nu le aveai. Nici-o problema, trebuie refacute doar cateva linii. Sper sa nu te superi, am incercat doar sa te ajut.;) |
Mersi mult pentru sfat. :D O sa incerc sa mai reglez desenul. Si multumita tie, am mai invatat ceva. :) Sper ca pe viitor sa ma folosesc de astfel de linii de constructie. Eu desenez in mare masura la ochi.
|
Nu ai de ce. Asta inseamna un forum, sa ne ajutam reciproc. Fiecare invata ceva. Stai linistit, si eu faceam la fel.
Aici, am postat un desen de-al meu pozat pe etape, nu stiu daca l-ai vazut sau nu. Succes! |
Oricat de bun ai fi daca desenezi si iei calcule din ochi nu ajungi niciodata la rezultatul dorit. Punctele de fuga dupa parerea mea stau la baza proportiilor unui desen cu o masina. Nu ezita sa folosesti astfel de linii... :)
|
3 Attachment(s)
Am incercat sa indrept schita dupa sfatul vostru si cam asta a iesit. Daca tot am ajuns aici cu Subaru (eu unul sunt foarte multumit de ce a iesit pana acum, pentru ca imi stiu limitele in materie de desen) vreau sa-mi iasa cat mai bine. :D Asadar, sper sa fie ultima schita pe care o postez, dupa care sa trec la culori.
Aseara m-a apucat cheful de un nou desen si se pare ca m-am pricopsit cu un nou proiect: Mercedes 300 SEL 6.8, ala de a facut senzatie la Spa. :p |
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning