![]() |
Re: Machetele mele - Mariusgl
Nu este critica,este doar o idee ce sa incerci pe viitor...ca si eu am incercat sa vopsesc ceva in 2 culori si nu mi-a iesit:))) Dar un sut in fund un pas inainte.:)
|
Ai niste machete foarte frumoase pana acum:-).a iesit frumos AUDI Q7:-D.La mai multe
|
4 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2...Dupa o luuuuuuuuuuuunga pauza.....revin cu Audi A4 Cabriolet 1/18 Norev!!!
Cuvintele sunt de prisos!Este o macheta reusita detaliile pentru mine sunt impresionante,m-am indragostit de ea de la prima vedere...pun cateva poze dar maine le pun pe cele mai "profesioniste"! |
Un singur cuvant cred ca ajunge . SUPERBA :D
|
E o macheta reusita. Nu stiam detaliul cu triunghiul reflectorizant din portbagaj.
Totusi, ce s-a intamplat cu schimbatorul de viteze ? |
Neatentia mea cu schimbatorul....mor de ciuda dar sa vad poate rezolv :D
|
frumos model, dar pune macheta in evidenta prin poze de calitate,poti folosi o coala A1 sau A2 pentru fundal. Astept setul de poze de care vb. :D
|
Da, frumos exemplar, bravo:!:
|
10 Attachment(s)
Pozele:nu sunt cele mai reusite!!!Stiu ca sunt cam multe dar zic eu ca merita.
Plusuri: -centurile se intind -discuri de frana din metal -interior foarte detaliat -full mocheta -full suspensii -rotile vireaza Minusuri: -gasiti voi :-P |
E interesanta macheta, lucrata ingrijit. Nu cumva se misca si cotiera fata ?
ps: discuri de metal ? esti sigur ? |
Sa lipesti schimbatorul:!:
|
Foarte frumos exemplarul. Dupa ce iei vacanta poate ne vedem la un suc cu vreo 2 machete pe masa, la un comparativ ceva!!
|
Da, asa cum ma asteptam, Norev a realizat o macheta frumoasa cu detalii foarte bune! Sunt atat de curios daca acest model este facut mai bine ca Audi A4 Minichamps. Chiar daca-i alta macheta, sa vad putin care pe care. O achizitie foarte buna la un pret excelent!
Felicitari pentru poze, ti-ai dat silinta si asta este foarte bine! Tine-o tot asa, mai rar in achizitii dar de calitate! 8) P.S sa nu o modifici cu markeru, macheta arata bine asa! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ai scos roata sa te uiti, sau de unde sti asa sigur ? Posibil sa vb eu prostii, dar nu cred ca un norev are discuri metalice.
Oricum chiar daca are, chiar daca nu are tot ramane o macheta buna. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning