![]() |
1 Attachment(s)
baetzi mere super cu fluturasi.. ;) unu kiar mi-a zis ca se va baga.. :D nuj cu ce ca n-avusai timp de vorba.. maine am examen scris.. sa-mi tzinetzi pumnii... :lol: 8)
Gabi & AL3xius facetzi si voi fluturasi.. va spun merg mai bine decat afisele.. ;) vb miercuri.. :wink: |
s-a gandit cineva sa puna maine prin targ??
|
speram sa mearga idea cu fluturasii si sa vina cat mai multi din bv la cursa de la Craiova. afise am zis ca o sa punem shi noi pe la benzinarii,la magazinele de piese auto si tuning
|
DA eu zic ca o sa mearga si o sa avem succes........
|
Cecilia .. daca as putea as pune eu.. dar dimineatza intru in examen la ora 8:30 .. poate dupa ce termin pun si akolo.. desi ar fi bine sa se puna de dimineatza..
Nuj Horatziu si Nebunu daca o sa mearga cu fluturasii in Brasov.. incercatzi.. poate.. poate.. aici este mai bine cu fluturasii ca afla unu si mai zice la 10.. s.a.m.d. :) adik in sensu ca aceasta etapa se tzine aici in CRAIOVA.. la voi mere mai bine cu afise.. bine pozitzionate.. ;) |
Stii tu ...incercarea moarte n-are...bafta maine la examen......alta idee ce mai sugerati sa facem.....
|
Tu sa te abtii .. ca tu oricum nu ai ce face pe aici pe la Craiova :P :P :lol:
Gabi: uite ca am dat edit la mesaj. Explica-mi si mie - ce rost are mesaju' asta? Da-mi mesaj privat si spune-mi. |
noi speram sa reusim tineti-ne pumnii ca de maine incepem sa impartim fluturasi prin bv
|
ok.. multzumim pentru sprijin.. sa speram ca va avea efect.. multa bafta... si multzmesc.. sa fie.. si la mine.. ;)
|
mersi BoSsuL3TZ !
|
multumim pentru ajutor ...sa speram ca apar si masini din Brasov ..pentru ca aveti cateva super tari pe-acolo ! :wink:
|
Eu eram plecat cand a inceput toata asta si cand ati trimis mailu' la GdS.
Oricum - din cate am inteles ati vrea si o sigla + anunt in prima pagina. Atata timp cat veniti voi cu sigla & text, si sa fie de dimensiuni rezonabile(nu prea mare) si acceptabil facuta, incerc sa vorbesc sa apara atat in ziarul de vineri, 27 (audienta de peste 200.000 de oameni), cat si sambata, 28, in ziua cursei. Repet - usor cu dimensiunile - spatiu e o problema. Daca nu aveti cine sa faca, poate am eu timp - imi explicati cum vreti sa arate, si imi dati sigla, si incerc sa o fac eu. Dar nu stiu daca am cand. Raspundeti aici sau sa imi dati un mail la [email protected] . Dan |
3 Attachment(s)
Dan... dimensiunile pot fi modificate de catre voi, in momentul in care faceti matrita pentru ziar.
PS: vezi ca ai un mesaj privat de la mine! |
Si un text sa pun langa ele ?
Ceva de genul: Sambata, 28 august, la ora 13:30, in Craiova, pe pista nr1 a aeroportului(sau cum ii zice), legal racing tralalala. Dan |
Sambata, 28 august 2004, ora 13:30 - Curse legale pe Aeroportul din Craiova
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:13. |
- Copyright 2026 4Tuning