![]() |
Re:
Quote:
PS: Cu Nova nu mai vii, sau ai vandut-o? Sorry de offtopic...lista cu participanti pe pagina cealalta... |
:D
Se pare ca se intamplat ceva cu masina ieri seara m-am luat de b-dul decebal cu un 735i si in fata blocului a inceput motor la urs sa tremure la ralanti sper sa nu imi faca vreo surpriza masina sa nu pot veni cu ea !
|
Cam tirziu, dar mai bine mai tirziu decit niciodata, OPEL KADETT, 2.0 16v,T :lol: :lol: :lol: :lol:
|
astra 1.6 gaby shi nu stiu sigur daca e gata pana sambata (mai trebe shi permis ) :D
|
Re:
Quote:
apropo furia verde (TICO)..... i love that car :D |
LISTA MEMBRILOR 4ss care vin la craiova :
Participantzi : 1. Florian (BMW); 2. Edi (Sierra); 3. 200SX (200SX); 4. Bishop (Vento VR6); 5. C00bra (BMW Rekin 520); 6. Aki (Honda civic) Posibili participantzi: 1. PUS - golf III 2. Robert SGM - Dacia powered by Alpine Membrii: 1. zip 2. evilsant0s 3. DnI 4. Ford V6 5. eryka 6. ozn_cristi 7. Speeder (se poate schimba in participant) daca se va modifica ceva voi edita acest post :wink: |
Si eu vin si particip
God Damn Illegal Street Racers |
Da totzi cei enumeratzi de Zetemte vin!!! :D
Mai avem inca vreo 2 (in afara de cei 8) care trebuie sa faca ceva demersuri ca sa vina ( vom vedea daca reushesc :? ). Sa speram ca va fi vremea buna shi benzina \"de calitate\"! :wink: |
Inca unul,mai neinsemnat,Daniel-Dacia Liberta.
|
Eu nu am terminat masina si nu stiu ce sa fac .... Sa vin cu Dacia ? Iar zice lumea ca se rupe ...
|
Ieri mi s-a rupt cureaua de la ventilator, mi-a spart radiatoru si am prajit garnitura de la chiulasa. Masina este in service, sper sa fie gata pana sambata, Doamne ajuta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning