![]() |
Poate cara omul cu ea vaci, girafe, mai o macara, mai un copac, doi... Cine stie ??? Si-a facut omul masina utila... :lol:
|
beeton :yikes:
merge lumea pe strada si odata MUUUuuuuu.....ia vaca de unde nu-i :lol: :lol: |
mai bine iau carutza lu' tataie !
|
ce avetzi ma cu omul....suntetzi invidiosi ca are o masina cabrio si voi,multzi dintre voi avetzi,sedan-uri!oricum e urata masina dar intentzia conteaza!
|
Poziti oficiala AUTOMOBILE DACIA GRUP RENAULT:
Nu recunoastem in nici un fel implicarea acestei masini in proiectul tehnologic al noului LOGAN cabrio-coupe! |
Continuare:
...ci este doar un exercitiu de stil! :lol: |
eu cred ca omul avea un 307cc ,un Z4 si o dacie 1300 si dak primile doua erau decapotabile de ce sa nu faca si dacia decapotabila? :) :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
|
mda.. mie mi`ar place sincer sa vad o dacia cabrio, dar sa fie facut cu bun gust.. proprietarul la dacia in cauza poate ramasese fara bani, iar ca sa se scoata, si`a decapotat \"bolidul\" :mrgreen: iar ce era nefolositor, a dus la fir vechi si in acelasi timp si`a tras si cabrio.. ce stiti voi? abia asta ex. de roman get beget: cool pe bani putini (in profit chiar) :lol: :lol: :lol:
|
un trabant sau o skoda 100s cabrio, ar arata mai bine decat o dacie :D :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Odios mai arta frate... Pur si simplu nu se potriveste masina cu caroseria de cabrio, ce naiba... :evil:
|
e marfa.investitie buna.
daca imi iau una la 100-200 euro nu pierd multi bani. ma dau de cateva ori,o sparg sau proptesc apoi si a facut distractia toti banii. :lol: :lol: |
nu cred ca o sa gasesti dacie cu 100-200.. doar una buna de dus la remat.. anyway, spor la cautat cand vii ;)
|
am un prieten ce a vandut masina lui taicasau cu 200euro.era inmatriculata fara gauri vizibile,nu se incuiau usile,consuma ulei,nu avea caldura.
clar ca era cam salata dar mergea,era inmatriculata.umblai cu ea cateva luni sigur. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning