Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Bc 87 Bus (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/16806-e30-bc-87-bus.html)

Madalin Zolti 16-07-06 09:47

Re: BC 87 BUS...modificari complexe...

Quote:

Originally Posted by mertan
ieri au venit stopurile late de la bucuresti... sunt tzipla.... multumiri lui UWE... azi sau maine sa puna la pachet domy bara fatza... deabia astept sa vina toate piesele pachete pachete... va iesi tare.

sal mertanule, pune si tu niste pozee,
aa sii pune si poze cu toba aia a ta stii tu de care vorbesc

mertan 16-07-06 15:54

toate modificarile vor fi facute cand vor veni toate piesele pt exterior...

DOMY_m3 16-07-06 17:35

Bafta Omule La Operatiune.daca Pot Sa Ajut Cu Ceva ,stii Unde Gasesti...

mertan 16-07-06 20:55

mai omule... dar tu nici ca nu raspunzi... frate vezi ca ti-am lasat mesaj in legatura cu bara aia...o mai venit omu ala dupa masina? zi fratica... hai si ajuta-ma oleaca sa ma misc repede... mersi domy

Madalin Zolti 07-08-06 09:33

sal mertane
ce mai faci?
mai ai ceva noutati?

mertan 07-08-06 09:39

frate... eu acu strang piesele... daca va zic niste detalii... dar nu prea multe... geamuri electrice... jante albe.... gata ca ajunge....

BH 07 MDF 07-08-06 09:40

felicitari pt.mashina ...
fa-o cat mai simplu ... nu o 'impopotzana' cu diferite stickere/viniluri/spoilere bune de arat ... etc ;)
oricum din ceea ce am citit cred ca va iesi o super mashina ;)
p.s.tu esti cel care a primit premiul de 'cel mai tanar proprietar de BMW' la Bimerfest,nuh ? :-P

mertan 07-08-06 09:42

dap eu sunt ala... masina o sa vedeti cum va arata... nu va arata cum sunt cele d epe forum.. de la aceasta sectiune... masina va arata diferiti total de ce e pe forum... e alt stil... o sa il vedetzi voi.

Madalin Zolti 07-08-06 12:36

Quote:

Originally Posted by mertan
dap eu sunt ala... masina o sa vedeti cum va arata... nu va arata cum sunt cele d epe forum.. de la aceasta sectiune... masina va arata diferiti total de ce e pe forum... e alt stil... o sa il vedetzi voi.

da mertanule, bravo, bine ca esti genu de om care tace si face
de altfel sunt si Dj16XXS si altii, sa nu-l uitam pe Liviu Redline alias Ford V6
nu ca doarr4u care zice multe dar de fapt nu face nimika :)) ala chiar trebuia pozat langa piesele cu care se lauda ca le are ca sa ne convingem k e adevarat ;))

mertan 13-08-06 15:31

am da pun poze cu toate accesoriile odata.... mai enumar cateva ce trebuie sa le cumpar sapt asta... aripi stanga dreapta noi... imi pun geamuri electrice... mai multe chestii...

si vreau sa va mai zic ca un proiect dinasta implica multe suprize... spre exemplu in lista de cumparaturi nu erau prevazute multe chestii.... adica trebuiesc cumparate din motive tehnice... sunt multe chestii pe care le descoperi si vrei sa le faci...

Ja_Rule 13-08-06 22:56

ce`mi place cum gandeste baiatu` asta (si multzi altzii... XXS .. TXA...etc) .. asa se lucreaza baietzi .... spor la treaba
P.S.: mama ce iash face lu` doar4u17 ala .. ce lash mai chinui .... ahhhh

mertan 13-08-06 23:09

mersi man.... asa si trebuie sa fii in romania... tre sa te tzii de treaba... daca nu faci nimik mori.

Slim29 16-08-06 13:31

sal mertz.. frate pe mess nu mai intri nimik.. poze ceva hai k ne tii in suspans

B-14-BYE 16-08-06 18:22

toata lumea face cate ceva la masina... dar nu tre sa stie toti pustii si toti tzaranii care habar nu au si care sta pe forum doar sa se bage in seama. ja rule.. as vrea sa vad la ce masina ai facut si tu tuning.. si ce fel de tuning.. si daka esti n fatza mea.. ma aplec

mertan 17-08-06 07:35

da ja rule are 24 de ani.... nu?

All times are GMT +2. The time now is 09:47.

- Copyright 2026 4Tuning