![]() |
Re:
Quote:
|
shi matizu e mashina
3 Attachment(s)
ete ca am dat shi yo de topicu' asta.. :wink: :lol: :lol: :lol: just kidin'... Alex... da-o dreq... sistemu audio e tare... intradevar... respect... da' nu cred ca de la bass s-a indoit tabla... wtf... e indoita inauntru nu in exterior... oricum... sa nu exageram...
|
2 Attachment(s)
some more pics... calitatea e cam nasoala
|
3 Attachment(s)
Asta de mai jos ii matizu lu KrushX, ala care l-a vazt corse la TM... din pacate statzia din poza de mai jos shi wooferu de care e prinsa au fost vizitate de hotz...
|
1 Attachment(s)
PS
tot py corse, la TM avea MacAudio da' l-a ars tipu' cu A4-le |
:shock: Frumos... FRUMOS!!!! :shock:
|
salve, nu am citit toate paginile dar am vazut ca vrei roti mari....sigur it intra pe 16? eu am avut matiz cu 195/40/15 si in fata mai era loc de un deget cand luam curba....sa nu spun ca in spate daca statea numa o persona subtire atingeau gumele de interiorul aripii aleia taioase :shock:
skimba amortizoarele neaparat 8) |
frumoasa statia din matizu' lui KrushX, pacat ca a fost vizitata de persoane care nu au fost bine venite. chiar arata bine.
mersi pt lamurire tekno |
Frate dar ce casetofon ai?(Gef)
|
clarion capu de serie de anu trecut 400 de batrane
|
Re:
pacat ce e mica ca nu mai aveai nevoie de casa :lol:
bordul pare dragut poate ai o poza mai clara cu el idei si bani in continuare |
Marpha rau sistemu' ala !
Cam cat te-a dus toata sonorizarea ?? |
GEFstyle.... superb, frumos, magnifico
acum in sfarsit imi place un matiz... pana acum nu le suportam :D |
Superb sistem audio.. nu am cuvinte insa daca ai putea schimba motorul ala ar fi alta viatza... In orice caz masia e facuta cu bun gust.
Tine-o tot asa! |
n-am nimic, dar ce-i cu eleronul ala de aluminiu/fibra de carbon/imitatie de fibra de carbon (nu-mi dau seama) pus pe acoperis? Ca de frumos, parerea mea ca nu e deloc
altceva de care are nevoie masina ta URGENT(parerea mea): arcuri sport sa-ti coboare garda la sol cu cel putin 4 cm. In rest imi palce body-kitul si bordul in cul0oarea masinii. Pe bord ai pus fibra de sticla vopsita oin culoarea masinii, sau ai vopsit direct plasticul? |
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning