![]() |
Re: Vineri/Sambata intalnire ?
Pune mana bah si invata ca-ti mananca B.A.C-ul zilele :twisted:
|
Re: Sambata 6 apr,o mica intalnire :)
Da, si eu am auzit ca ar fi concert, da` nu stiam ca e vineri.Bun atunci, daca e poate ne vedem si vineri pe acolo ..... si sambata oficial :D
|
ok...merge si asha...am vb cu fata mea si s-ar putea mai mult k sigur sa trec cu ea sambata p`akolo!k i`am zis k trebuie sa`i fac cunoshtinta cu grupu`...acuma sa speram k am cu cine sa`i fac....!!
|
Fa-i cu mine :D
Ataaaaaaaaaaaaaaat! |
nuj dak ajung mane...bacu si atestatele masii..:(((
|
Manson ,da-l in plm de Bac ca mai e mult pana vine, ai timp sa iei si 10, ataaaaaaaaaaaaatttt
|
Lasa ma ca nu esti singurul care da bacu', o zi dintr-o saptamana (adica 2-3 ore) poti sa faci si pauza... important este sa fii "pe sistem bi-turbo" in restul zilelor ramase pana la bac si sa inveti.
Lasa ca la bac facem galerie acolo... ca toti care-l luati trebuie sa faceti cinste. :) Am spus ca bem, bem, bem, bem, Pentru ca bem, bem, bem, bem! Atatttttttttttttttttttttt! |
ataaattt >>>>>
|
ataaattt de mult offtopic faceti voi.... :lol:
|
deci ...vineri cine vine ...si pe la ce ora???....
|
of topic ataaattt:)
|
v-ati prostit cu totii cu ATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATT... :d
ala al vostru |
Clar, bine ma ,atunci schimbam atat in : DEEESSSTUULLL, pai nu?
ataaaaat |
Eu vin vineri pe la 7-7 jumate cred...
Baieti, schmbam treaba cu ataaat? Zicem Destuuuul? Ok! Zicem Destuuuul! Ataaaaaaaaaaaaaaat! AntiNesomn, daca vii si tu sambata... trebuie sa-l aducem si pe Nesomn (ca sa-l mucifici)!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:22. |
- Copyright 2026 4Tuning