![]() |
Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!
iii ...cursaaaa weeee...macar ca sa apuk sa fac si io motoru la majina daca apuk :)) nu daia da sa am ce sparge :)) bafta all
|
Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!
:D nu m-ati intzles.. ce am spus am spus ironic tocmai ca sa se intzlega ca nu trebuie sa faceti grupele in functie de o masina mai mult sau mai putin impinsa.SPEEDSTERUL DE CARE SE VORBEA ESTE MASINA MEA.. DECI NU AM NICI UN INTERES SA NU FIE PRIMIT :d
poate acum s-a intzles ce am vrut sa spun , si imi cer scuze ca nu m-am exprimat destul de clar de prima oara. |
Exact ceea ce a explicat pepy am subliniat si eu prin exemplu cu masinile din grupele B si C (ca o presupunere vb teoretic)
nu trebuie gandit la o masina, la faptul ca mutand limita mai jos cu 5 Cp mutati Speedsterul (pt ca acesta exceptie o sa se descurce onorabil parerea mea si in grupa in care a ajuns), ganditi ca odata cu el mutati si restul masinilor de 200CP (GTi , CTR , .....) care e posibil sa fie macelarite, pt o masina sunt "sacrificate" mult mai multe. |
oftica pentru cei care nu o sa fie de fatza.. ca mine....
|
incep prin a saluta pe toata lumea si a ura multa bafta baetilor de la South racerS. tinand cont de experienta voastra si pasiune pt curse trag concluzia ca o sa fie frumos .
P.S. Nu scapati de mine o sa fiu prezent , dam si o mana de ajutor daca este cazu ;) |
multumim mult de urari si speram sa iasa un eveniment frumos si fara evenimente neplacute....
|
Ma eu cred ca o sa va certazi ca cei de la buzau cu grupele!!!!!O sa vedetzi cum o sa facetzi dupa cursa!!! Imi pare rau ca asi vrea sa vad si eu!!!!! Multa bafta si sa imi povestiti si mie ce a iesit!!!
|
cel mai bine e ca grupele sa ramana la fel ca la ultima cursa de la craiova
iar cine vrea si crede ca are potential se poate da la o grupa mai sus fara suparare cine zice ca masinile de grupa mai jos urca ori e cribdos ori e gaina si ii e frica cand zic de trecut la alta grupa vb doar de r5 si de speedster restu au multe de dovedit pana sa urce |
Quote:
Cine vrea o victorie impotriva ta,ar trebui sa te invite pe un traseu virajat.Acolo sunt mari sanse sa te "macelareasca"(termenul vostru;) ) agregate care nici nu visau asta pe 400m impotriva ta:D ....Parerea mea personala. Poate voi reusi sa fac si eu turbina calumea....altfel nu cred ca am sa vin la Craiova:( Succes celor care stiu sigur ca vor participa8) |
Quote:
SORRY PT OFFTOPIC !!!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cu atat mai multi cu atat mai bine ;) nsl e la inaltime |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning