![]() |
Re: E93 - Bmw 320i
Foarte tare cabrio-ul . Daca era bej la interior era perfect . Cu privire la jante , spoilere etc : https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuni...1-92-93-a.html
|
Superba !
|
Quote:
Parerea mea sa nu o strici cu elemente ieftine, mai bine un kit original dar sa il pui tot odata, oricum pentru inceput un set de arcuri ceva mai scurte (de ex. Bilstein, H&R) si un set de jante pe 18 ar schimba mult look-ul ei. Ideea sa nu incerci ceva agresiv, nu de alta dar si stock, masina este deosebita, ceva finut de bun gust ar fi de ajuns. Verifica si topicul mentionat de dragos, sunt convins ca vei gasii solutii destul de bune. |
ms pt sfat..
|
sau niste suspensii D2 full reglabile ( inaltime, duritate si....latime)
io zic ca merita banii o suspensie de genu;) |
e prea mult pt mine :) ,nu vreau sa mi fac masina de curse .. doar sa arate bine ,ms oricum.
|
pai cine a zis ca o faci de curse?....suspensia e foarte smechera e avantajos ca poti sa scoti rotile in exterior car vrei tu....si se regleaza ff usor, nu trebuie sa te bagi pe sub masina sau chestii de genu
|
nu stiu .. vorbim la service ,ca o sa vin cu masina ,de indata ce o scot 8)
|
kit Rieger are cineva? :)
|
nu iti pune lambo ! mai ales daca folosesti masina zi de zi. Sunt incomode.
|
un m-paket ... si niste jante.. eu zic k e de ajuns... e frumoasa si asa:)
|
Ba ce ma mai amana astia cu servisu lor .. cica intr-o sapt imi fac masina :| ,numai am rabdare..
|
la ce service ai dus masina?....da-mi un tel si o sa facem o vizita la ei...
|
Quote:
|
Frumoasa, sa ai parte de ea, mai bine M Paket eu am avut Rieger pe E60 si sincer nu ti-l recomand,
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning