![]() |
Re: E30 - Un urs cuminte
Quote:
Quote:
Bafta! |
Va multumesc pt sfaturi, asa am citit si eu pe alte forumuri din afara ca se schimba tulumba. La masina nu am mai facut nimic ca e frig si zapada mare afara, deocamdata strang toti banii pt un 525 e34....luna care vine plec sa aduc una.
|
@Hanneman
Cand vine caldura si o sa scot ursul o sa-ti arat cum e montat la mine motorul...am servofrana originala de 25 12v....pe stanga se monteaza un tampon mai inalt de la e34 25 12v si nu mai atinge nimic si nici tampoanele si flansele de la cutie nu au nici o problema:D |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu cred ca e bine sa va certati, fiecare stie ce a facut si cum a facut, eu va multumesc pt recomandari, asta a fost si motivul pt care am deschis acest thread sa aflu raspunsuri la problemele de care ma voi lovi.
Mai pun o poza doua pana una alta :D |
Quote:
Corneliu probabil se pricepe mai bine ca tine!Nu cred ca ma cunosti sau stii cat de bine ma pricep sa faci o comparatie !Nu aberez!Daca vrei sa il montezi perfect centrat se schimba servo! Oricum puteti sa il puneti cum vreti! Bafta tututror! |
Quote:
|
frumos urs, sa il stapanesti sanatos, desi eu nu cred ca sunt poze reale: le-ai luat de pe e30.de? :)
il76hth, hanneman, corneliu, "poluati" in continuare, "baiatul" poate confirma ca ii convine sa obtina cat mai multe informatii |
Ms Catalin, asa e pozele sunt luate de pe google.de :)) iar in legatura cu montarea motorului m-am lamurit cu ajutorul baietilor.
Ps. cumpar arcuri -40mm in stare f buna sau noi si jante 15 sau 16 7,5j cu 9j......astept oferte. |
Quote:
|
am preluat termenul de poluat, d'aia era inre ghilimele, chiar consider utile posturile voastre. si apropo de asta, daca se monteaza motorul de e34, 2.5,24v, se poate folosi cumva si caseta de directie, cu pompa de servo, de pe e34?
|
2 Attachment(s)
Iti raspund eu: caseta de directie de e34 nu merge, merge cu mici modificari caseta de pe e36 sau e36 m3 care este mult mai scurta decat cea de urs, pompa de servo ramane cea de urs. Am descoperit un site foarte util celor care au de gand sa puna 24v pe urs, bineinteles ca si parerile celor de pe forum sunt foarte utile: http://www.e3024v.com/
|
ce frumos arata si bordu, totul original, mai rar vezi asa ceva.
foarte frumoasa , imi place mult de tot . |
3 Attachment(s)
A venit si masina donatoare, din pacate nu am gasit un 5-ar cu 2.5 non vanos la pret acceptabil si motor ok, am probat mai multe masini si intr-un final am decis ca motorul trebuie sa fie in stare cat mai buna si am luat o pisica 325IA coupe din 07.1992 care mi s-a parut ca merge bine, in curand o sa o dezmembrez, momentan ma mai plimb si eu cu ea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning