![]() |
Marfa Marfa... pkt k n`am venit! :cry: :cry:
|
Eu am fost absent... dar am vazut transmisiunea in direct la stirile PROTV !!!!
|
a fost misto... mie una mi-au placut... :lol: totusi... cam putini concurenti... :cry:
|
Eryka: cursa a fost anuntata foarte tarziu. Multi au fost plecati din oras.
|
a fost frumos din ce am vazut in poze si filme...dar a trecut si urmeaza etapa la Craiova ... va asteptam si nu se accepta scuze de genu :am nunta pe 28 , mi-a nascut pisica sau mi s-a stricat masina! :lol: :P :P :P :P
PS: GLUMEAM! :lol: :lol: :lol: dar totusi sa veniti cat mai multi pentru ca o sa fie super show ! |
Super poze! Nu pot sa le vad pentru ca sunt in internetcafe :(
Din pacate am fost plecat :( Dar data urmatora o sa fiu :D Ce a fost exat la Stiri la PRO TV? As vrea sa stiu exact ce au spus etc. Mersi anticipant, |
zetemte: au filmat HAI-u' (BMW-ul ursulet B-69-HAI). Ce-au spus, nu stiu, pentru ca eram la Prisma in acel moment :)
PS: te astept la Craiova :wink: |
Atunci intreb pe cineva care a vazut stirile :D
|
Nu mai stiu exact ce au zis... au bagat faza ca pasionatii de motoare s-au intalnit pentru cursa .... ca se fac chestii pe care nu se pot face pe sosea...blah blah blah... si a mai zis ca participantii vor pleca a doua zi la mare... :shock: :shock:
De aratat au aratat bmw-ul roshu... rasucindu-se pacolo :) si apoi multe masini trecand una dupa alta.... |
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Mersi!
Asta vroiam sa stiu :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:06. |
- Copyright 2026 4Tuning