![]() |
Re: E36 - AICI VA PREZINT SI EU PISICA MEA
Uite aici niste jante in caz ca nu vrei ceva cu buza , https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...inale-bmw.html
bafta cu masina arata bine , Am facut si eu o masina la Marian , si a facuto foarte bine doar ca a durat cam mult , tu sa nu mi spui ca o ai de aproximativ ASTA VARA de cand am trecut eu pe la el sa mi pun barile , ???? |
Quote:
|
Quote:
|
un set de jante o va schimba total...frumoasa masina so stapanesti ....pe drumurile noastre.
|
intradevar chiar a iesit frumoasa,cel putin interiorul e absolut superb...daca era toata portocalie era si mai si..oricum cu jante potrivite si suspensie o sa fie...
|
daca tot ii faci tuning , si din cate vad eu nu prea pastrezi masina strict bmw M power , nu are rost sa ii pui badgeuri sau emblme M , mai bien iti faci tu ceva costum , dar fara M
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
JANTELE PE CARE LE CAUT SUNT URMATUARELE JANTELE DE Z 4 SAU DREAM SI SA FIE MAXIM 17
|
7 Attachment(s)
MAI MULTE POZE :))
|
Frumoasa pisica.
O suspensie si niste jenti adecvate ar da foarte bine. Inainte sa iei jentile roaga-i pe baietii de la VirtualTuning sa te ajute cu un VT sa iti faci o idee cum ar arata masina cu jentiile. Bafta in continuare;) |
hai ca te ajut eu cu un vt daca vrei pune o imagine cat mai clara cu masina si una dintr-un unghi asemanator cu janta pe care o vrei dar montata pe o masina:)
|
Alea sunt jante m3 dream si jante de m5 e60 evident...replici
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:59. |
- Copyright 2026 4Tuning